Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Στις επάλξεις παραμένει ο Β. Ντηνιακός , στο Χαιδάρι

Στις επάλξεις παραμένει ο Β. Ντηνιακός , στο Χαιδάρι

Παρών και από τα έδρανα της μείζονος μειοψηφίας , θα συνεχίσει από την 1η Ιανουαρίου , ο νυν δήμαρχος Χαιδαρίου, Βαγγέλης Ντηνιακός , ο οποίος ηττήθηκε στο β΄γύρο των δημοτικών εκλογών.
Ο κ. Ντηνιακός αν και στον α΄γύρο με 31,11% ήρθε πρώτος , στο β’ γύρο έλαβε μόνο 44, 37% . Ενώ ο αντίπαλος του και προκάτοχός του , στο δημαρχιακό θώκο , Μιχάλης Σελέκος , που στον α’΄γύρο είχε λάβει 27,59% , στο β΄γύρο επικράτησε με 55,23%/
Μ΄ανακοίνωση του , ο κ. Ντηνιακός ευχαρίστησε όλους τους συμπολίτες του , που τον τίμησαν με την ψήφο τους. Επίσης “τις υποψήφιες και τους υποψήφιους του συνδυασμού μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους. Δώσαμε μαζί έναν ωραίο αγώνα για το καλό της πόλης μας.
Οι Δημότες του Χαϊδαρίου αποφάσισαν και η επιλογή τους είναι αυτονόητα σεβαστή. Συγχαίρω τον νέο Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο για την εκλογική επιτυχία του. Παραδίδουμε την πόλη σε πολύ καλύτερο σημείο από ότι την παραλάβαμε το 2019. Πέραν των πολλών ήδη εκτελούμενων ή των συμβασιοποιημένων έργων, υπάρχουν δυο μεγάλες αστικές αναπλάσεις με εγκεκριμένη χρηματοδότηση οι οποίες πρέπει να δημοπρατηθούν μέσα στους προσεχείς 6-8 μήνες.
Με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων, εκφράζω την ελπίδα το Χαϊδάρι να συνεχίσει να προοδεύει και την προσεχή πενταετία. Καθήκον μας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο είναι να ασκούμε έλεγχο προς αυτή την κατεύθυνση, και αυτό ακριβώς θα κάνουμε”.



Ροη Ειδήσεων