Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Το «Ηράκλειο Αλλιώς» ήρθε για να μείνει!

Το «Ηράκλειο Αλλιώς» ήρθε για να μείνει!

Την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου στις 19:00 το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπαρμπούνης πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία του.

Στην κατάμεστη πλατεία του Ηρακλείου Αττικής συγκεντρώθηκαν φίλοι και υποστηρικτές της νέας πρότασης διοίκησης για την πόλη μας, που ακούει στο όνομα «Ηράκλειο Αλλιώς».

Η ένθερμη υποδοχή από τους παρευρισκόμενους, τόσο του επικεφαλής Νίκου Μπαρμπούνη όσο και του συνόλου των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, έδωσε από την αρχή το μήνυμα για αλλαγή σελίδας στη διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου.

«Το «Ηράκλειο Αλλιώς» ήρθε για να μείνει», τόνισε ο Νίκος Μπαρμπούνης. «Η αυτοδιοικητική μας οικογένεια γεννήθηκε πριν από περίπου δυόμισι χρόνια και χάρη στη στήριξή σας φτάσαμε εδώ σήμερα, πέντε μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη νέας δημοτικής αρχής. Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι πολύ σημαντικές. Η επιλογή των Ηρακλειωτών θα καθορίσει τις ζωές μας, τις ζωές των παιδιών μας και της πόλης μας όχι μόνο για την επόμενη πενταετία αλλά για πολύ περισσότερα χρόνια. Η επιλογή της κατάλληλης, της καλύτερης δημοτικής αρχής είναι στο χέρι της καθεμιάς και του καθενός».

Η ανάγκης αλλαγής πλεύσης είναι ξεκάθαρα υπαρκτή στο Ηράκλειο εδώ και μερικά χρόνια. Το «Ηράκλειο Αλλιώς», ο νέος, ακομμάτιστος αυτοδιοικητικός συνδυασμός γεννήθηκε, καθώς οι άνθρωποι, που το αποτελούν, αφουγκράστηκαν την ανάγκη αυτή. Μια νέα πρόταση διοίκησης για την πόλη, όπως την οραματίστηκε ο Νίκος Μπαρμπούνης και οι συνεργάτες του δημοτικοί σύμβουλοι. Μια πρόταση διοίκησης χωρίς βαρίδια του παρελθόντος. Γιατί το Ηράκλειο Αλλιώς «δεν έχει γραμμάτια να ξεχρεώσει, δεν έχει στηρίξεις και υποστυλώματα». Αντιθέτως, το Ηράκλειο Αλλιώς έχει αποδεδειγμένα τις γνώσεις αποτελεσματικής άσκησης διοίκησης, είναι ο μοναδικός συνδυασμός που έχει παρουσιάσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα έργων και δράσεων, με συγκεκριμένες προτάσεις που έρχονται να λύσουν χρόνια θέματα, που ταλαιπωρούν τους κατοίκους. Το «Ηράκλειο Αλλιώς» γνωρίζει, θέλει και μπορεί να οδηγήσει την πόλη στο μονοπάτι της προόδου, στο μονοπάτι της ανάπτυξης, στο μονοπάτι του εκσυγχρονισμού και της καινοτομίας, στο μονοπάτι της αλληλεγγύης και του σεβασμού για τον συνάνθρωπο».

«Εχθρός του καλού είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ», επεσήμανε ο Νίκος Μπαρπούνης. «Και τι σημαίνει αυτό σε επίπεδο δήμου, σε επίπεδο πόλης; Σημαίνει, ότι αυτοί που θα σας εκπροσωπήσουν στον δήμο, δεν πρέπει να αρκούνται στα απαραίτητα, στα αυτονόητα, στα «αρκετά» !!! Σημαίνει, ότι θα πρέπει, να έχουν την ικανότητα να θωρακίζουν την πόλη και τις ανάγκες της απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις. Σημαίνει, ότι θα πρέπει να εργάζονται με ανιδιοτέλεια και πάθος να πετύχουν περισσότερα και καλύτερα. Θα πρέπει, να μπορούν να καθοδηγούν τους άλλους με το παράδειγμά τους, ώστε να δημιουργούν θετικά πρότυπα και υψηλές προσδοκίες. Αυτό σημαίνει για εμάς εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και το Ηράκλειο Αλλιώς είναι το καλύτερο».

Και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου το επιβεβαίωσε! «Την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου η επιλογή είναι στα χέρια σας και είμαι βέβαιος ότι θα κάνετε την καλύτερη επιλογή. Μαζί θα τα αλλάξουμε όλα. Μαζί θα φτιάξουμε το Ηράκλειο που μας Αξίζει!»



Ροη Ειδήσεων