Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΠρόσωπαΑπόψειςΤο κερδισμένο στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Το κερδισμένο στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Η «Γάτα της Ηρώδου Αττικού» αποκαλύπτει τι συζητείται στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και ενόψει του δεύτερου γύρου όπου αυτός είναι απαραίτητος.

Αν και λογαριασμό θα κάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου την επόμενη εβδομάδα μετά και τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών η γάτα ήρθε σήμερα και με ενημέρωσε πως το κλίμα είμαι ιδιαίτερα καλό και πως ο στόχος του να βαφτεί όλη η Ελλάδα μπλε παραμένει και είναι και εφικτός. Όπου μάλιστα δεν γίνει αυτό, θα υπάρξει μια …. απόχρωση του μπλε καθώς θα μιλάμε για νικητή που προέρχεται από το χώρο της δεξιάς χωρίς όμως να έχει το επίσημο χρίσμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει και αυτή την εβδομάδα να ηγείται της εκστρατείας αυτήςμεταβαίνοντας ο ίδιος στις περιοχές που δεν έχουν κριθεί, αρχής γενομένης της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου όπου θα πάει σήμερα κατευθείαν από τη Βουλγαρία για να στηρίξει και πάλι τον κ. Στεφανή.

Μάχη θα δοθεί και για τον Αγοραστό ο οποίος παρά τα πολλά και τεράστια προβλήματα πήγε καλά ενώ δεν αποκλείω ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μεταβεί και στην Πελοπόννησο όπου η δικιά του προσωπική επιλογή, ο Δημήτρης Πτωχός πήγε ανέλπιστα καλά στον πρώτο γύρο και δεν εκλέχθηκε οριακά από τώρα. Ο Αγοραστός πάντως στη Θεσσαλία, που πριν τις καταστροφές ήταν φαβορί από τον πρώτο γύρο, φαίνεται να πλήρωσε την αντιπαράθεση του με τον Μπέο παρά οτιδήποτε άλλο. Και για τον Αγοραστό πάντως στο Μαξίμου δεν ανησυχούν.

Έχοντας αυτά ως δεδομένα μάλλον ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε το στοίχημα που είχε βάλει και παρά τις διάφορες εισηγήσεις αποφάσισε να δώσει και πολιτική χροιά σε αυτές τις εκλογές.

Στο Μαξίμου πάντως, χωρίς κανένα ιδιαίτερο άγχος όπως με ενημερώνει η γάτα, παρακολουθούν και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την πορεία του κόμματος σε αυτές τις εκλογές.

Μαθαίνω λοιπόν πως η νέα πτώση του ΣΥΡΙΖΑ και η αδυναμία του Στέφανου Κασσελάκη να δημιουργήσει μια νέα δυναμική δεν τους εξέπληξε ιδιαίτερα καθώς θεωρούν πως η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί. Άκουσαν όμως με ενδιαφέρον τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη για την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου κεντροαριστερού μετώπου και αναμένουν να δουν ποιοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

Κλείνοντας, για να μην αφήσω παραπονεμένους τους φίλους μου στο ΠΑΣΟΚ να σας πω πως στο Μαξίμου ουδείς ασχολείται με τον Ανδρουλάκη καθώς όπως μου έλεγε η γάτα «η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται και το ΠΑΣΟΚ αδυνατεί να καρπωθεί έστω και ελάχιστη από την δυσαρέσκεια του κόσμου της αριστεράς».

Γράφει ο Δημήτρης Κοτταρίδης

πηγή: newsbomb.gr



Ροη Ειδήσεων