Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικού Τομέα ΑθηνώνΞεπέρασε κάθε προσδοκία η 2η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στο Δήμο Πετρούπολης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η 2η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στο Δήμο Πετρούπολης

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η 2η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» που διοργάνωσε ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πετρούπολης, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023.

Η τόνωση της αγοραστικής κίνησης σε συνδυασμό με τη διασκέδαση των πολιτών ήταν οι δύο βασικές επιδιώξεις, με τη βραδιά να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το εμπορικό κέντρο της πόλης, που γέμισε με μουσική, κέφι, χαρά και άφθονα κεράσματα, συμμετέχοντας στη μεγάλη αυτή γιορτή με μια πρωτοφανή ζωντάνια!

Η πεζοδρόμηση της κεντρικής λεωφόρου από εθελοντές πολίτες ήταν μία πολύ σημαντική παρέμβαση, που συντέλεσε ώστε μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν ανενόχλητοι τη βόλτα και τα ψώνια τους στην πόλη.

Τα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου και παρέμειναν ανοιχτά έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες αλλά και τους επισκέπτες να επωφεληθούν των μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, σε μια δύσκολη για όλους μας οικονομική συγκυρία.

Ξεχωριστό χρώμα και ρυθμό έδωσαν οι μουσικές επιλογές από Dj’s και η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Πετρούπολης, ενώ η βραδιά κορυφώθηκε με δύο μοναδικές συναυλίες από τον Στέλιο Κουκέλη στην Πλατεία «ΗΡΩ» και τον Χρήστο Χολίδη στην Πλατεία «Ηρώων Αγωνιστών 1821» (στρογγυλή), που εμφανίστηκαν ζωντανά και ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος – Γαβριήλ Βλάχος ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά όλους όσοι συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση της «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» και τόνισε τη σημασία που έχει για την πόλη μας μια τέτοια διοργάνωση: «Η επιτυχία της 2ης «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» που πραγματοποιήθηκε στην Πετρούπολη, ήταν μια προσπάθεια πολλών ανθρώπων που νοιάζονται για την ανάπτυξη και την προβολή της τοπικής αγοράς.

Η μεγάλη απήχηση της εκδήλωσης ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, αφού ο κόσμος που πλημμύρισε την αγορά ήταν πολύ περισσότερος από πέρυσι.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται πρωτίστως σε όσους προσέφεραν τη βοήθεια τους και τη στήριξή τους χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά και στους καταναλωτές και επισκέπτες της πόλης, που ανταποκρίθηκαν και φέτος με μεγαλύτερη αποδοχή στο κάλεσμα του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου, κατακλύζοντας την κεντρική αγορά της Πετρούπολης.

Σε μια κρίσιμη περίοδο όπου η οικονομική ευχέρεια είναι περιορισμένη και το εμπόριο μαστίζεται, είναι πολύ σημαντικό να ανταποκρινόμαστε με αισιοδοξία και με ευχάριστη διάθεση σε όσους καθημερινά στηρίζουν τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που παλεύουν να επιβιώσουν.

Βρισκόμαστε στο πλευρό των επαγγελματιών και των εμπόρων της πόλης μας και τους ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση και τη στήριξή τους στη διοργάνωση της 2ης «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ», μα περισσότερο ευχαριστούμε τους υπαλλήλους τους, που εξυπηρέτησαν το καταναλωτικό κοινό με θετική διάθεση, χαμόγελο και αισιοδοξία.

Η πρωτοβουλία της Διοίκησης του Δήμου Πετρούπολης που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου κατάφερε να δώσει μια ανάσα στην τοπική αγορά και απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως όχι μόνο θέλουμε αλλά και μπορούμε έμπρακτα να στηρίξουμε την πόλη μας, βοηθώντας την τοπική μας οικονομία να ανθίσει».



Ροη Ειδήσεων