Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΦωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων δένδρων σε Κηφισιά- Νέα Ερυθραία

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων δένδρων σε Κηφισιά- Νέα Ερυθραία

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο Εμπορικό Κέντρο “Shoppingland” (Κολοκοτρώνη & Λεβίδου, Κηφισιά) ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και στη συνέχεια οι “The Swingin’ Cats”, με τον κομψό jazzy ήχο τους, το κέφι και την αστείρευτα δημιουργική τους φύση, θα μας κάνουν να περάσουμε αξέχαστα!
Τη γιορτινή εκδήλωση θα ανοίξουν οι μικροί χορωδοί της Παιδικής Χορωδίας του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου Θανάση Αρβανίτη.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες» (Χαρ. Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία) ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η Στέλλα Κονιτοπούλου, από τις κορυφαίες φωνές του νησιώτικου τραγουδιού, θα ερμηνεύσει παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα και άλλα γνωστά μουσικά ακούσματα.

Συμμετέχουν επίσης, οι χορωδίες 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Ερυθραίας, 1ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας, «Άδοντες & Ψάλλοντες» της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος υπό τη διδασκαλία-διεύθυνση του Πρωτοπρ. Σωτήριου Αλεβιζάκη και τα χορευτικά τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» σε διδασκαλία Δέσποινας Σκέρλου και Κατερίνας Τσιάμα.



Ροη Ειδήσεων