Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΤο νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Π.Φαλήρου

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Π.Φαλήρου

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου,με την εκλογή του νέου προεδρείου του.
Πρόεδρος ψηφίσθηκε ο Κωνσταντίνος Δαυλός. Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Γουλιέλμος.Γραμματέας η Θεοδώρα Δουλγεράκη.
Παράλληλα και σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 9 του ν. 5056/2023 (Α’ 163) πραγματοποιήθηκε η αντικατάσταση της Oικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από τη Δημοτική Επιτροπή, η οποία πλέον θα ασκεί τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, επιτροπών που καταργούνται.
Η πρώτη θητεία της Δημοτικής Επιτροπής, λήγει την 30η Ιουνίου 2026.
Η Δημοτική Επιτροπή θα είναι 9μελής και τα μέλη της θα είναι:
Γιάννης Φωστηρόπουλος (Δήμαρχος)
Αλέκος Πανταζής
Μιχάλης Μιχαηλίδης
Γιώργος Ασημακόπουλος
Δημήτρης Μπόγρης
Γιάννης Μπίτσικας
Ανδρέας Δούμας
Φωτεινή Κούβελα
Μαρία Αθανασούλα – Ρωμανιουδάκη
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και την διαδικασία που πραγματοποιήθηκε, απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα σε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις, τόνισε τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η διαδικασία και τόνισε χαρακτηριστικά : «Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι καθώς στην νέα περίοδο που ξεκινά δεν περισσεύει κανείς. Θα οδηγήσω το Δήμο μας με ενότητα, τόλμη, αποφασιστικότητα, συλλογικότητα, σχέδιο και ασφάλεια στο αύριο που του αξίζει. Οι στόχοι μας ήταν πάντα υψηλοί και αυξάνονται περισσότερο. Σε μια δεύτερη θητεία, πενταετούς πλάνου, που θα μεταμορφώσει το Παλαιό Φάληρο. Με δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης και την υλοποίηση των μεγάλων έργων που έχουν δρομολογηθεί. Συνεχίζουμε με σχέδιο και εμπειρία».



Ροη Ειδήσεων