Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήTop ΕπικαιρότηταΑπεργία στα ΜΜΜ: Χωρίς λεωφορεία και προαστιακό στις 28 Φεβρουαρίου

Απεργία στα ΜΜΜ: Χωρίς λεωφορεία και προαστιακό στις 28 Φεβρουαρίου

24ωρη πανελλαδική απεργία στις 28 Φεβρουαρίου - Στάση εργασίας αποφάσισαν τα λεωφορεία και ο προαστιακός

24ωρη γενική απεργία αποφάσισε για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου η ΑΔΕΔΥ με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ να συμμετέχουν στη στάση εργασίας. 24ωρη απεργία θα κάνουν και οι εργαζόμενοι στον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Για το μετρό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια επίσημη απεργία, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ανακοίνωση καθώς οι εργαζόμενοι στις σταθερές συγκοινωνίες συμμετέχουν στις γενικές απεργίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ:

«Αποφάσεις για συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας. Στα αστικά λεωφορεία, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π.μ. ή αργότερα (έξοδος οχημάτων από τα αμαξοστάσια στις 8:30 π.μ.), ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 20:00 24ωρη απεργία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο σιδηρόδρομο, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας, σύμφωνα με απόφαση σωματείων εργαζομένων (Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, Σωματείο Εργαζομένων ΟΣΕ, Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ).»

 



Ροη Ειδήσεων