Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΟικονομίαAstir Marina: Grand Opening στα τέλη Μαΐου για το νέο hotspot της...

Astir Marina: Grand Opening στα τέλη Μαΐου για το νέο hotspot της Μεσογείου

Έναν «θαυμαστό καινούργιο κόσμο»στον χώρο των μαρίνων τόσο για την Ελλάδα όσο και διεθνώς υπόσχεται η Astir Marina που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και επίσημα στα τέλη Μαΐου.

Το newmoney βρέθηκε στη νέα υπερπολυτελή μαρίνα του εμβληματικού συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης και ξεναγήθηκε από την Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Αστήρ Παλάς κυρία Πέννυ Ζαγλαρίδου.

Από τις κορυφαίες μάνατζερ στον δύσκολο και άκρως ανταγωνιστικό κλάδο του τουρισμού πιστώνεται, αναμφίβολα, το επαναλανσάρισμα στην αγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης υπό τη διαχειριστική σκέπη του ξενοδοχειακού κολοσσού Four Seasons. Ένα εγχείρημα εξαιρετικά απαιτητικό δεδομένου ότι μεσολάβησε η αναστολή λειτουργίας για την πλήρη μεταμόρφωση-αναβάθμιση του συγκροτήματος, με την ίδια να αναλαμβάνει τα ηνία τον Απρίλιο του 2020, μέσα στα «βαθιά» της επιδημικής κρίσης του Covid.

Επρόκειτο για μια «παύση» στη συνεχή ιστορική διαδρομή του Αστέρα, η οποία παρά τον δημιουργικό χαρακτήρα της, συνιστούσε μεγάλη πρόκληση καθώς επί της ουσίας μιλάμε για μια συνολική επανεκκίνηση και επανατοποθέτησηστη διεθνή «σκακιέρα», ενός νέου και διαφορετικού συγκροτήματος με διατήρηση των ιστορικών στοιχείων, αλλά ταυτόχρονη αξιοποίηση των πρόσθετων και εκσυγχρονισμένων υποδομών.

Η ίδια δεν συνηθίζει να κάνει πολλές δηλώσεις. Ανήκει στην κατηγορία των μάνατζερ που προτιμούν να «μιλούν» με τα έργα τους. Με διεθνή διαδρομή, προσωπικότητα χαμηλών τόνων και… υψηλής αποτελεσματικότητας, εργάζεται ακατάπαυστα με επιμέλεια και όραμα. Χωρίς να δώσει στο εγχείρημα προσωποκεντρικά χαρακτηριστικά ή να διεκδικήσει δάφνες για το πλούσιο βιογραφικό της. Επιλέγει να αφήνει τα αποτελέσματα της δουλειάς της να “τοποθετούνται” για λογαριασμό της. Το έδειξε υπερδιπλασιάζοντας τον κύκλο εργασιών και πολλαπλασιάζοντας τα κέρδη του συγκροτήματος κατά τη χρήση του 2022.

Η θέα της καινούριας Μαρίνας, αποτελεί εύγλωττη απόδειξη ενός ακόμη success story που η ίδια έφερε σε πέρας.



Ροη Ειδήσεων