Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΚαιρός: Ισχυρές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα τις επόμενες ώρες

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα τις επόμενες ώρες

Στα Δωδεκάνησα θα περιοριστούν οι καταιγίδες, καθώς η πρόσκαιρη κακοκαιρία, που δεν έπληξε ποτέ την Αττκή, σταδιακά εξασθενεί. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, οι θυελλώδεις άνεμοι θα μπουν σε φάση εξασθένησης με πλήρη ομαλοποίηση και των θαλάσσιων ταξιδιών. Σύμφωνα με την μετεωρολόγο, έως και την ερχόμενη Πέμπτη δεν θα λείψουν οι τοπικές μπόρες με τους βοριάδες να επικρατούν και την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε πιο χαμηλά επίπεδα.

Αναλυτικά, την Τρίτη (13/2) αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες κυρίως σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη, τοπικά στο Αιγαίο και την Πελοπόννησο. Οι άνεμοι σταδιακά βόρειοι έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 15 με 17 βαθμούς.

Στην Αττική είναι πιθανές κάποιες τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 8 έως 17 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς.

Η Τετάρτη θα περάσει με βροχές στα ανατολικά και τα νότια, καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και αρκετό ήλιο στα υπόλοιπα. Οι βοριάδες έως 7 μποφόρ, η θερμοκρασία θα πέσει λίγο.



Ροη Ειδήσεων