Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΚωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Θα απαντήσω στη Δικαιοσύνη και σε όσους έχουν δώσει έστω...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Θα απαντήσω στη Δικαιοσύνη και σε όσους έχουν δώσει έστω και 1 ευρώ»

Στην ελληνική Δικαιοσύνη και τους ανθρώπους που έχουν καταθέσει χρήματα στους λογαριασμούς της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» δηλώνει ότι θα απολογηθεί ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Όλο αυτό το διάστημα που έχει έρθει στην επιφάνεια η υπόθεση, ο Πολυχρονόπουλος έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής για όλα όσα ακούγονται για την δράση του και την «ψεύτικη» φιλανθρωπική δράση, για την οποία τον κατηγορούν.

Μιλώντας στο MEGA ο ίδιος σημειώνει ότι «Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι η ελληνική δικαιοσύνη όταν και αν με καλέσει και στους ανθρώπους που έδωσαν έστω και 1 ευρώ».

«Είμαι στον Άλλον Άνθρωπο και είμαι εδώ, όποιος θέλει να έρθει να με βρει εδώ», λέει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην κάμερα του Live News, ενώ δείχνει το δωμάτιο στο οποίος μένει αυτές τις μέρες με την εισαγγελική έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με πίστεψε και με πιστεύουν ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που έρχεται εδώ αυτή την στιγμή. Μου δίνει ελπίδα ότι θα εξακολουθεί να υπάρχει ”Ο Άλλος Άνθρωπος”».

Οι δικηγόροι του επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας τον επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης στο κτήριο του “Άλλου Ανθρώπου” και υποστηρίζουν ότι πέρασαν από εκεί πάνω από 200 άτομα για ένα πιάτο φαγητό.

«Είμαστε εδώ μισή ώρα και δεν είναι υπερβολή ότι ήρθαν 200 άνθρωποι να φάνε, να πιουν ένα ποτήρι νερό και να πάνε τουαλέτα».

Και ο Αλέξανδρος Κατσιφός, δικηγόρος του Κ. Πολυχρονόπουλου είπε: «Είναι μεγάλη ροή και διαρκώς αυξανόμενη. Και ο Πολυχρονόπουλος μας είπε ότι ξαναέρχονται εθελοντές να βοηθήσουν. Θεωρώ ότι δεν θα πλήξει τον “Άλλον Άνθρωπο”».

Οι Αρχές ξεσκονίζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, δωρεές και τη δράση του Πολυχρονόπουλου σε στοιχηματικές εταιρείες, θέλωντας να διαπιστώσουν εάν έχουν διαπραχθεί τόσο το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος ή της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κ. Αλεξανδρής προσθέτει πως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, όπως και η μητέρα του.

«Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Και η μητέρα που στα 80 της καλείται να δίνει εξηγήσεις για εγκληματική οργάνωση».

Οι δύο δικηγόροι του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου εκφράζουν την πεποίθηση ότι θα βγει πάλλευκος, αλλά όχι αλώβητος από όλη αυτή την ιστορία.



Ροη Ειδήσεων