Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΟρεινή Κορινθία: Εισαγγελέας και αστυνομία στο λαγούμι των «παλαιοχριστιανών»

Ορεινή Κορινθία: Εισαγγελέας και αστυνομία στο λαγούμι των «παλαιοχριστιανών»

Επιχείρηση της αστυνομίας στην παλαιοχριστιανική κοινότητα της Κορινθίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Κυριακής 18/2 επιχείρηση της αστυνομίας στην Κορινθία, στην περιοχή όπου διαμένει η αυτοαποκαλούμενη παλαιοχριστιανική κοινότητα.

Στο σημείο βρίσκεται δικαστικός λειτουργός, κοινωνικοί λειτουργοί με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ για να δουν τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας με τα τέσσερα παιδιά.

Ειδικότερα η αστυνομία καλείται να ερευνήσει – με τη συνδρομή κοινωνικών λειτουργών- πόσα παιδιά είναι μέλη της κοινότητας που ζει στη συγκεκριμένη περιοχή, εάν έχουν δηλωθεί οι γεννήσεις τους όπως ορίζει ο Νόμος και ποιοι είναι οι γονείς τους.

Το ζευγάρι που τις τελευταίες μέρες έχει εμφανιστεί και έχει κάνει δηλώσεις στα Μέσα ενημέρωσης δηλώνει ότι έχει 3 ανήλικα παιδιά και μια ενήλικη κόρη η οποία έχει αποκτήσει ένα δικό της μωρό.

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από επεισόδιο που έγινε ανάμεσα στην οικογένεια και κυνηγούς. το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ακολούθησε επιχείρηση της Αστυνομίας , είχαν βρεθεί αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, φυσίγγια , τόξα , βέλη , μαχαίρια και τσεκούρια και είχαν συλληφθεί οι γονείς και 2 παιδιά τους.

Οι γονείς έχουν δηλώσει ότι έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τις ανέσεις του σύγχρονου πολιτισμού, σε λαγούμια και στοές όπως οι πρώτοι Χριστιανοί.



Ροη Ειδήσεων