Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήTop ΕπικαιρότηταΚασσελάκης για Τσίπρα: Δεν θα τον κάνω υπουργό

Κασσελάκης για Τσίπρα: Δεν θα τον κάνω υπουργό

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα, από τις Σπέτσες, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα υποστήριξε πως ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιστρέψει και δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία της Αριστεράς.

Ερωτηθείς ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως συνομιλούν μία με δύο φορές την εβδομάδα, ενώ σχολίασε πως ο πρώην πρωθυπουργός πλέον ασχολείται με το ινστιτούτο που φτιάχνει. Μάλιστα ανέφερε πως ελπίζει να κάνουν κάτι μαζί μέχρι τις ευρωεκλογές.

Ωστόσο, όταν η κουβέντα έφτασε στο σημείο περί πιθανής ή όχι επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα στην πολιτική σκηνή, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε «όχι, δεν θα γυρίσει ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία της Αριστεράς» και ισχυρίστηκε ότι του το είπε ο ίδιος.

Ο Τσίπρας δεν με αμφισβητεί προσωπικά

Παράλληλα τόνισε πως δεν θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον αμφισβητεί προσωπικά και αναφορικά με τα καρφιά του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα βιντεάκια στο TikTok, ο κ. Κασσελάκης είπε πως δεν θεωρεί ότι ήταν για τον ίδιο.

Θα γίνω πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές και θα έχουμε αυτοδυναμία

Με τον Γιώργο Λιάγκα να ρωτάει τον Στέφανο Κασσελάκη αν πιστεύει πως θα γίνει πρωθυπουργός, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως στις επόμενες εκλογές θα κερδίσει τις εκλογές και μάλιστα πιστεύει πως θα έχει και αυτοδυναμία. Ωστόσο, είχε αναφέρει νωρίτερα πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να είναι στην κυβέρνηση ως πρώην πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης είπε πως δεν θα μπορούσε να συγκυβερνήσει με κάποιον άλλο πολιτικό αρχηγό που μπορεί να έχει προσωπικές ατζέντες, ενώ για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως ξεκάθαρα έχει μίσος ή αντιπάθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ.



Ροη Ειδήσεων