Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑστυνομικάΑστυνομικός εκβίαζε συνάδελφο της - Του ζητούσε λεφτά για να τον χωρίσει

Αστυνομικός εκβίαζε συνάδελφο της – Του ζητούσε λεφτά για να τον χωρίσει

Της Ελευθερίας Σπυράκη

Για εκβιασμό καταγγέλλει ένας ειδικός φρουρός της ΕΛΑΣ συνάδελφο του, με την υπόθεση να απασχολεί την ΕΛΑΣ τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ειδικός φρουρός, γνώρισε τη συνάδελφό του μέσω Facebook. Ο 31χρονος αποφάσισε ότι ήθελε να διακόψει την επικοινωνία τότε η αστυνομικός άρχισε να τον απειλεί φραστικά ότι θα τον καταγγείλει ψευδώς για επίμεμπτη σε βάρος της συμπεριφορά και ότι θα του δημιουργήσει υπηρεσιακά προβλήματα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Attica times η  αστυνομικός έφτασε στο σημείο να ζητήσει χρήματα για να τον αφήσει τα οποία ο ειδικό φρουρός έδωσε.

Φαίνεται ωστόσο ότι αυτή φορά που του ζήτησε χρήματα δεν ήταν η τελευταία. Τότε ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Ο αστυνομικός αποφάσισε και προχώρησε σε καταγγελία. Για κακή της τύχη ωστόσο η αστυνομικός την ώρα της εξέτασής του συναδέλφου της από άλλους αστυνομικούς, δέχθηκε κλήση με απόκρυψη και κατά την συνομιλία τους που ακολούθησε ενώπιον αστυνομικών προέκυψε ότι ήταν η καταγγελλόμενη αστυνομικός.

Από τον μεταξύ τους διάλογο, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι καταγγελίες του αστυνομικού καθώς η καταγγελλόμενη του ζήτησε να συναντηθούν απαιτώντας από αυτόν να της παραδώσει για τρίτη φορά χρήματα.

Οι αστυνομικοί  «έστησαν» τη συνάντηση, και μετά την παράδοσή των χρημάτων στην  αστυνομικό, συνελήφθη.



Ροη Ειδήσεων