Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Νότιου Τομέα ΑθηνώνΔήμος Ελληνικού Αργυρούπολης - Δωρεάν summer camp για τα παιδιά

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης – Δωρεάν summer camp για τα παιδιά

Η πρωτοβουλία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης να προσφέρει δωρεάν summer camp για τα παιδιά αποτελεί σημαντικό βήμα προς τη στήριξη των οικογενειών της περιοχής. Σε μια περίοδο όπου η ακρίβεια επηρεάζει πολλούς, η δυνατότητα των γονέων να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά τους χωρίς οικονομική επιβάρυνση είναι ανεκτίμητη.

Τα προγράμματα που προσφέρει ο δήμος περιλαμβάνουν ποικίλες αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και την κοινωνική συνοχή των παιδιών. Αυτή η πρωτοβουλία, υπό την ηγεσία του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, δείχνει την δέσμευση του Δήμου στην υποστήριξη της παιδείας και του πολιτισμού, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης αναδεικνύεται ως πρότυπο στην τοπική αυτοδιοίκηση, προσφέροντας λύσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και ενισχύουν την ανάπτυξη της κοινότητας.

ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης το παρέχει δωρεάν:

Δυνατότητα συμμετοχής υπάρχει και για τους όμορους δήμους με πολύ χαμηλό χρηματικό αντίτιμο:

Δήμος Αγίου Δημητρίου, 30 ευρώ
Δήμος Αλίμου, 55 ευρώ
Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, 60 ευρώ
Δήμος Γλυφάδας, 80 ευρώ
Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, ΔΩΡΕΑΝ
Δήμος Ηλιούπολης, 60 ευρώ
Δήμος Παλαιού Φαλήρου, 60 ευρώ.

Τα προγράμματα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης περιλαμβάνουν πολλές αθλητικές δραστηριότητες και στόχος αυτών των προγραμμάτων είναι η ενίσχυση της δημιουργικότητας, η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και η προώθηση της κοινωνικής συνοχής μέσω της συμμετοχής και της συνεργασίας.



Ροη Ειδήσεων