Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜίλτος Τεντόγλου: Αποθέωση για το χρυσό και το ρεκόρ αγώνων στα 8,65...

Μίλτος Τεντόγλου: Αποθέωση για το χρυσό και το ρεκόρ αγώνων στα 8,65 μ.- «Μπράβο, είδωλο των ειδώλων»

Για μια φορά ακόμη, ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος, για τρίτη διαδοχική διοργάνωση (κανείς αθλητής δεν το έχει πετύχει στο παρελθόν). Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρωταθλητής κόσμου «πέταξε» στην πέμπτη του προσπάθεια στα 8,65 μέτρα και «κλείδωσε» την πρώτη θέση, σημειώνοντας μάλιστα την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος, ρεκόρ αγώνων, αλλά και ατομικό ρεκόρ (8,60 μ.).

Η αποθέωση φυσικά ήρθε λίγα λεπτά αργότερα. Από τον πρωθυπουργό και πολιτικά πρόσωπα, μέχρι απλό κόσμο που συγχαίρουν τον εκπληκτικό Μίλτο Τεντόγλου, κάνοντας λόγο για «είδωλο των ειδώλων».

Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το τρίτο σερί χρυσό του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδωσε με ανάρτησή του στο «X» ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου είναι ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης! Με μια φοβερή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά! Θερμά συγχαρητήρια», έγραψε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.



Ροη Ειδήσεων