Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΝότιο Πήλιο: Νέα στοιχεία για την απανθρακωμένη σορό 75χρονης σε αυτοκίνητο

Νότιο Πήλιο: Νέα στοιχεία για την απανθρακωμένη σορό 75χρονης σε αυτοκίνητο

Η απανθρακωμένη σορός ανήκει σε μια 75χρονη με καταγωγή από την Αυστρία η οποία βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο, ύστερα από κατάσβεση φωτιά στο Νότιο Πήλιο. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή όταν το τζιπ που οδηγούσε τυλίχθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στις φλόγες, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31/5.

Πληροφορίες του gegonota.news.gr αναφέρουν πως η άτυχη 75χρονη διέμενε σε εξοχική κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή «Τροχάλα», ανάμεσα σε Πλατανιά και Καστρί. Επιστρέφοντας τη νύχτα στον σπίτι της, το τζιπ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι.

Η ηλικιωμένη οδηγός έκανε προφανώς προσπάθεια να το επαναφέρει στον δρόμο μαρσάροντας και ίσως έτσι να προκλήθηκε η φωτιά.

Εκτιμάται επίσης ότι ίσως να τρύπησε το ντεπόζιτο της βενζίνης από την πτώση στο χαντάκι. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες και ακούστηκαν εκρήξεις. Περίοικοι ενημέρωσαν αμέσως την Πυροσβεστική και σήμανε συναγερμός. Αρχικά ήταν δύσκολο να διευκρινιστεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα

Επί τόπου μετέβησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Όταν ολοκληρώθηκε το έργο της κατάσβεσης, οι πυροσβέστες εντόπισαν το απανθρακωμένο σώμα της γυναίκας.



Ροη Ειδήσεων