Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠαραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας μετά το ένταλμα σύλληψης

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας μετά το ένταλμα σύλληψης

Στο Αστυνομικό Τμήμα εμφανίστηκε ο Απόστολος Λύτρας, μετά το ένταλμα σύλληψής του από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, που έκριναν ότι έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Ο κ. Λύτρας παραδόθηκε στους αστυνομικούς μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του και αύριο Πέμπτη οδηγείται στην Ευελπίδων.

Ο Απόστολος Λύτρας το πρωί θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στη συνέχεια θα προφυλακιστεί. Η σύζυγός του Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού ενημέρωσε την ανακρίτρια για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης (18/06/2024) στο σπίτι της.

Μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Οι περιοριστικοί όροι που παραβιάστηκαν ήταν η υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, απαγόρευση να πλησιάζει ή να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

Όμως η σύζυγός του τον μήνυσε, υποστηρίζοντας ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, με αποτέλεσμα να αναζητείται από τις Αρχές, να εκδίδεται ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και στη συνέχεια να παραδίνεται ο ίδιος στους αστυνομικούς.



Ροη Ειδήσεων