Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣύμη: Αγνοείται ο Michael Mosley, Βρετανός τηλεοπτικός δημοσιογράφος του BBC

Σύμη: Αγνοείται ο Michael Mosley, Βρετανός τηλεοπτικός δημοσιογράφος του BBC

Εντατικές χτενίζουν στεριά και θάλασσα στη Σύμη, όπου έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό 67χρονου βραβευμένου Άγγλου δημοσιογράφου, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για διακοπές και από το μεσημέρι της Τετάρτης τα ίχνη του αγνοούνται.

Ο λόγος για τον Michael Mosley, Βρετανό τηλεοπτικό δημοσιογράφο, παραγωγό και παρουσιαστή που εργάζεται για το BBC από το 1985 και ο οποίος μαζί με την 64χρονη σύζυγό του περνούσαν τις διακοπές τους στη Σύμη.

Πληροφορίες της «Ροδιακής» αναφέρουν πως το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος μαζί με τη σύζυγό του και φιλικό τους ζευγάρι, βρίσκονταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου. Στις 13:30, ο Michael Mosley αποφάσισε να επιστρέψει στο Γυαλό, πεζός. Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σήμερα το πρωί της Πέμπτης, η σύζυγός του έκανε δήλωση εξαφάνισης του 67χρονου και οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν άμεσα. Σε αυτές συμμετέχουν αστυνομία και λιμενικό, μια εθελοντική ομάδα, η πυροσβεστική ενώ γίνεται και χρήση drone. Στο νησί αναμένεται να μεταβεί άμεσα και εκπαιδευμένος σκύλος που θα συνδράμει στις έρευνες.



Ροη Ειδήσεων