Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣυνάντηση Υφυπουργού Μεταφορών με τον Δήμαρχο Σαρωνικού

Συνάντηση Υφυπουργού Μεταφορών με τον Δήμαρχο Σαρωνικού

Ο νέος Υφυπουργός Μεταφορών, κ. Βασίλης Οικονόμου, πραγματοποίησε πρόσφατα συνάντηση με το Δήμαρχο Σαρωνικού, κ. Δημήτρη Παπαχρήστου.

Ο Υφυπουργός, δείχνει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει σημαντικά θέματα που αφορούν τις μεταφορές, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Η συνάντηση αυτή αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με τον κ. Οικονόμου να πραγματοποιεί καθημερινά επαφές με Δημάρχους και με ανθρώπους που έχουν όραμα και σχέδιο δράσης για τη βελτίωση των μεταφορών.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Βασίλης Οικονόμου επισκέφτηκε το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, όπου συνομίλησε με τους οδηγούς και τους τεχνικούς των αστικών λεωφορείων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Οικονόμου δεσμεύτηκε για τη βελτίωση των δημόσιων συγκοινωνιών και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οι ανακοινώσεις περιλαμβάνουν πιο συχνά δρομολόγια, αυξημένη ασφάλεια, καθαριότητα στα λεωφορεία και κυρίως, κλιματισμό. Επιπλέον, τα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία που ήδη κυκλοφορούν στην Αθήνα και τον Πειραιά, σε συνδυασμό με τα νέα 300 λεωφορεία φυσικού αερίου και τα 750 νέα ηλεκτρικά και υδρογόνου, θα προσφέρουν μια σημαντική αναβάθμιση στις δημόσιες συγκοινωνίες για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Ο υφυπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2025, όλα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της Αθήνας θα είναι πλήρως προσβάσιμα για τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), εξασφαλίζοντας ισότιμη πρόσβαση για όλους τους πολίτες.

Στόχος του είναι να βρεθούν λύσεις για τα χρόνια προβλήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο κ. Οικονόμου επιδεικνύει ιδιαίτερη προσήλωση στην επίλυση αυτών των ζητημάτων και αναμένεται να προωθήσει σημαντικές αλλαγές που θα βελτιώσουν τις μεταφορικές υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.



Ροη Ειδήσεων