Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ«Θα σε θάψω ζωντανή»: Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ απειλούσε και την εν...

«Θα σε θάψω ζωντανή»: Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ απειλούσε και την εν διαστάσει σύζυγό του

Νέα διάσταση παίρνει το θέμα με τον ξυλοδαρμό γυναίκας δημοσιογράφου της ΕΡΤ από τον σύντροφό της, επίσης δημοσιογράφο, που αποπέμφθηκε από την ΕΡΤ μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του, ενώ το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του λέγοντας: «Θα σε θάψω ζωντανή».

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφου του Πρωινού ανέφερε τα εξής: «Η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου έχει καταθέσει ξυλοδαρμούς, απειλές και έχει αποδείξεις και στοιχεία. Μάλιστα, την Κυριακή το βράδυ που συνέβη ο ξυλοδαρμός της συναδέλφου, όταν έφυγε ο δράστης από το σπίτι, φαίνεται να πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου και να την απείλησε. η φράση ήταν «θα σε θάψω ζωντανή». Ενδεχομένως, η εν διαστάσει σύζυγος να μίλησε με το θύμα».

Στο μεταξύ, ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής κατά συρροή ασκήθηκε σε βάρος του δημοσιογράφου ο οποίος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Μετά την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος δημοσιογράφος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο Δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Attica times σε βάρος του δημοσιογράφου αναμένεται να ανοίξει ακόμη μία δικογραφία που αφορά τη διερεύνηση προγενέστερων πράξεων του, τις οποίες φέρεται να τέλεσε κατά της εν διαστάσει συζύγου του αλλά και της νυν συντρόφου του.



Ροη Ειδήσεων