Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Κεντρικού Τομέα ΑθηνώνΒρέθηκε πρίζα σε δέντρο στην οδό Ακαδημίας

Βρέθηκε πρίζα σε δέντρο στην οδό Ακαδημίας

Αν βρίσκεσαι στην οδό Ακαδημίας και θέλεις να φορτίσεις το κινητό σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πρίζα που βρίσκεται πάνω στον κορμό ενός δέντρου και είναι συνδεδεμένη με το δίκτυο ηλεκτροδότησης του Δήμου Αθηναίων.
Λίγα μέτρα πιο κάτω στη συμβολή της Ακαδημίας με την οδό Κανάρη στο Κολωνάκι, έχεις τη δυνατότητα να ανοιγοκλείσεις μόνος σου το φωτισμό του δρόμου καθώς ο Δήμος διαθέτει διακόπτη εκτεθειμένο και ελεύθερο προς χρήση στους πεζούς.

Πέρα από την πλάκα, η ύπαρξη μιας πρίζας σε δέντρο και ενός ελεύθερου διακόπτη για το δημόσιο φωτισμό είναι ενδείξεις σοβαρών παραλείψεων στη συντήρηση και την ασφάλεια των ηλεκτρολογικών υποδομών του Δήμου Αθηναίων. Είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλίζεται η σωστή και ασφαλής λειτουργία του ηλεκτροφωτισμού για την προστασία των πολιτών, και ειδικά των μικρών παιδιών, από ενδεχόμενους κινδύνους ηλεκτροπληξίας. Ο Δήμος Αθηναίων θα πρέπει να επιθεωρήσει και να διορθώσει άμεσα τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών.



Ροη Ειδήσεων