Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΘέματαAttica Τimes: 2 Χρόνια Επιτυχίες

Attica Τimes: 2 Χρόνια Επιτυχίες

Με μεγάλη χαρά γιορτάζουμε τα δύο χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας μας, Atticatimes.gr.

 

Από την έναρξή μας, έχουμε εργαστεί σκληρά για να προσφέρουμε αμερόληπτη ενημέρωση σχετικά με τα θέματα της επικαιρότητας. Με δυναμικό παρών στις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αποτυπώνοντας τις πολιτικές και τοπικές εξελίξεις της χώρας.

 

Χάρη στη δική σας υποστήριξη, καταφέραμε να εδραιωθούμε ως σημείο αναφοράς για την τοπική αυτοδιοίκηση και να διοργανώσουμε με επιτυχία τα “OΤΑ Awards” – τα πρώτα βραβεία στη χώρα που απευθύνονται αποκλειστικά στους Πρωτοβάθμιους και Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Atticatimes: 2 Χρόνια Επιτυχίες

 

  • 2 χρόνια Atticatimes.gr με >100 συνεντεύξεις σε Υπουργούς, Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, Δημάρχους, Αιρετούς, Επιστήμονες, Επιχειρηματίες.

  • Βραβεία OTA AWARDS 2019-2023 στο Ζάππειο Μέγαρο με εντυπωσιακή συμμετοχή με >100 Δήμους και Περιφέρειες από όλη την χώρα.

Το Atticatimes.gr  Μεγαλώνει, Αλλάζει, Εκσυγχρονίζεται

Με νέα διοίκηση, είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε σε νέα ύψη, πάντα πιστοί στις δημοσιογραφικές αρχές της ανεξάρτητης ενημέρωσης.

Παραδίδουμε το Atticatimes.gr σε  άξια και δυνατά χέρια που εγγυώνται ένα λαμπρό μέλλον. Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα διοίκηση θα συνεχίσει αυτό το έργο με την ίδια αφοσίωση και πάθος. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες σε όλη την εξέλιξη αυτής της προσπάθειας για να συνεχίσουν οι αναγνώστες μας να απολαμβάνουν και να ενημερώνονται με αξιόπιστες ειδήσεις, έγκυρα ρεπορτάζ και αποκλειστικά νέα και αυτοψίες από τους Attica Times. Πάντα με γνώμονα την αλήθεια, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση τον αναγνωστών μας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν επίσημα τα νέα αναπτυξιακά πλάνα που θα απογειώσουν το media group του Attica Times.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη.

Η ομάδα του Atticatimes.gr

 



Ροη Ειδήσεων