Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικού Τομέα ΑθηνώνΔήμος Περιστερίου: Παράσταση «Πρόβα δεν έχει…» από τη Θεατρική Ομάδα «Συνοδοιπόροι» του...

Δήμος Περιστερίου: Παράσταση «Πρόβα δεν έχει…» από τη Θεατρική Ομάδα «Συνοδοιπόροι» του Κέντρου Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό” -με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών – παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Πρόβα δεν έχει…», την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Έχοντας ως κύριο μέλημά του τη φροντίδα και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των μελών της κοινότητας του Περιστερίου, το “Οδοιπορικό” προχώρησε, αξιοποιώντας την τέχνη του θεάτρου, στη δημιουργία της Θεατρικής Ομάδας «Συνοδοιπόροι».

Είχαν τη χαρά και την περηφάνεια να παρουσιάσουν στην κοινότητα του Περιστερίου την πρώτη τους θεατρική παράσταση με τίτλο «Πρόβα δεν έχει…». Μια συγκινητική παράσταση που διαπραγματεύεται τις αλήθειες της ζωής, δίνοντας φωνή και οντότητα σε πρωταγωνίστριες αγαπημένων τους βιβλίων. Έγραψαν τα κείμενα και συγκίνησαν με τις ιστορίες τους, τις οποίες μοιράστηκαν με το κοινό.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του «Οδοιπορικό», Δημοτική Σύμβουλος Αικατερίνη Τσερούλα. Την εκδήλωση του Οδοιπορικού τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αναστάσιος Θεοδωράκος, Μαρία Τσιώτα και Μαρία Αεράκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μιχάλης Κακλαμάνος και Δήμητρα Κατσανού και η Κοινοτική Σύμβουλος Βικτωρία Ραβανή – Παππά.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Οδοιπορικού παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Παπαδόπουλος, τα Μέλη ΔΣ κ.κ. Ιωάννης Ρούσσης, Γεώργιος Λάτσης και το Αναπληρωματικό Μέλος ΔΣ Αναστάσιος Πατσιώτης.

Το “Οδοιπορικό” ευχαριστεί τα μέλη της θεατρικής ομάδας, τους θεατές της παράστασης και όλους όσους αγκαλιάζουν τις δράσεις του σταθερά μέσα στα χρόνια. Καλό καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες, για τις δραστηριότητες του Κέντρου μας, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά από τις 9.00 έως τις 14.00 με τη γραμματεία του Κέντρου στο 2105786888 ή μέσω email στο kp.odiporiko@yahoo.gr



Ροη Ειδήσεων