Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Κεντρικού Τομέα ΑθηνώνΔήμος Βύρωνα: Συνεχίζεται η θωράκιση του Υμηττού - Ένα νέο σύγχρονο παρατηρητήριο...

Δήμος Βύρωνα: Συνεχίζεται η θωράκιση του Υμηττού – Ένα νέο σύγχρονο παρατηρητήριο Πυροφύλαξης στην τοποθεσία Άρτεμις

Ένα νέο σύγχρονο παρατηρητήριο, τοποθετήθηκε στη τοποθεσία Άρτεμις προκειμένου να προστατέψουμε αποτελεσματικά τον Υμηττό.

Το νέο παρατηρητήριο κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση από τον ΣΠΑΥ μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και βρίσκεται σ’ ένα από τα πλέον καίρια σημεία, παρέχοντας τη δυνατότητα επιτήρησης ενός μεγάλου τμήματος του βουνού.

Στην τελετή παράδοσης του νέου παρατηρητηρίου πυροφύλαξης το παρόν έδωσαν:  ο Δήμαρχος Βύρωνα και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΥ Αλέξης Σωτηρόπουλος, ο Δήμαρχος Παιανίας και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Ισίδωρος Μάδης, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Ζώμπος, ο Επικεφαλής της παράταξης «Βύρωνας Μπροστά» και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΥ Μίλτος Μπαντής, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Βασίλης Λανάρης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Γιώργος Γκαρμπουνώφ, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Θανάσης Κλειάσιος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Υποδομών Στέφανος Παπαντζίμας, ο Πρόεδρος της Περιπατητικής ομάδας Υμηττού Μάνος Κιτσέλης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βύρωνα Δημήτρης Παναγιωτόπουλος μαζί με στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, οι εθελοντές του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα και οι εθελοντές της ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης και Εκάλης.



Ροη Ειδήσεων