Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Κεντρικού Τομέα ΑθηνώνΕπίθεση Μπακογιάννη σε Χάρη Δούκα: «Η Αθήνα δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης»

Επίθεση Μπακογιάννη σε Χάρη Δούκα: «Η Αθήνα δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης»

Ο πρώην δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, επιτέθηκε δριμύτατα στον νυν δήμαρχο, Χάρη Δούκα, με αφορμή τις πρόσφατες φωτιές στην Αττική και την υποψηφιότητα του Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), ο Μπακογιάννης ζήτησε από τον Δούκα να παραχωρήσει όλες τις αρμοδιότητές του στον αναπληρωτή δήμαρχο. «Η Αθήνα δεν μπορεί να έχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης», έγραψε.

Η ανάρτηση ξεκινά με τη φράση «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς» και συνεχίζει, αναφερόμενος στις φωτιές που παραλίγο να καταστρέψουν τον λόφο του Κολωνού το Σάββατο και τους λόφους του Φιλοπάππου την Κυριακή. Σημειώνει ότι η δημοτική αρχή φέρει μεγάλες ευθύνες και κατηγορεί τον Δούκα ότι αγνόησε τις προειδοποιήσεις που έγιναν πριν δύο μήνες στο δημοτικό συμβούλιο για τον κίνδυνο εγκατάλειψης των λόφων εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Τέλος, τονίζει πως ο Δούκας έχει το δικαίωμα να διεκδικεί οποιαδήποτε θέση επιθυμεί, αλλά έχει και την υποχρέωση να μην αφήσει τον δήμο ακέφαλο. «Η Αθήνα δεν μπορεί να έχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης», επισημαίνει, και καλεί τον Δούκα να μεταβιβάσει τις αρμοδιότητές του στον αναπληρωτή του όσο διαρκεί η υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.



Ροη Ειδήσεων