Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓιάννης Αντετοκούνμπο από το Παρίσι: «Είναι τεράστιο να εκπροσωπώ την Ελλάδα και...

Γιάννης Αντετοκούνμπο από το Παρίσι: «Είναι τεράστιο να εκπροσωπώ την Ελλάδα και να είμαι σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την εμπειρία του ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αμέσως μετά το τέλος της τελετής άφιξης της ελληνικής αποστολής, ο Έλληνας σημαιοφόρος μίλησε στην ΕΡΤ για τα συναισθήματα που ένιωσε. Τόνισε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα και την οικογένειά του.

«Τα συναισθήματα που νιώθω ως σημαιοφόρος εκπροσωπώντας την Ελλάδα είναι τεράστια. Από την αρχή της πορείας μου μέχρι τώρα, δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάσω εδώ, αλλά δούλεψα πολύ σκληρά.

Πολλοί άνθρωποι με βοήθησαν και εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι και ο κόσμος και η Ολυμπιακή Επιτροπή ήθελαν να είμαι ένας από αυτούς που θα φέρουν τη σημαία».

Σχετικά με την εθνική ομάδα μπάσκετ, είπε: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα εκπροσωπήσουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και τη χώρα μας όσο καλύτερα μπορούμε. Η οικογένειά μου μου λέει να το ζήσω στο έπακρο, να μην το θεωρώ δεδομένο και να απολαύσω τη στιγμή που βρίσκομαι ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές του κόσμου».



Ροη Ειδήσεων