Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑστυνομικάΨυχικό: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση – Η στιγμή που πέφτουν...

Ψυχικό: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση – Η στιγμή που πέφτουν οι πυροβολισμοί – Οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό και οι δουλειές στα νησιά

Της Ελευθερίας Σπυράκη

Σοκ προκαλεί η μαφιόζικη εκτέλεση σε βάρος άνδρα σήμερα νωρίς το πρωί στην περιοχή του Ψυχικού.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Attica times ακούγεται η στιγμή των πυροβολισμών.

Ακούστε το ηχητικό

 

Όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο οι σφαίρες πέφτουν «βροχή», γαζώνοντας το θύμα της άγριας μαφιόζικης εκτέλεσης μέσα στο αυτοκίνητο του συνεταίρου του.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ψυχικού επι της οδού 25ης Μαρτίου μία μεγάλη μηχανή προσέγγισε το αυτοκίνητο και ένας από τους αναβάτες ξεκίνησε να πυροβολεί το θύμα.

Στο σημείο οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν οκτώ κάλυκες.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φαίνεται πως ήταν ο άνθρωπος που άκουσε πρώτος τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε την αστυνομία.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Αυτός είναι ο 54χρονος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ

Ο 54χρονος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ στο Ψυχικό ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Το θύμα, δεν είχε ποινικό μητρώο και σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν επιχειρηματίας, διέθετε ένα πολύ γνωστό γραφείο με παροχή τεχνικών και μηχανικών συμβουλών.

Το παρελθόν και οι δουλειές στη Μύκονο

Στο στόχαστρο των αρχών έχουν μπει οι δραστηριότητες του θύματος. Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν τις επαγγελματικές του δραστηριότητες σε μία προσπάθεια ανίχνευσης τυχόν ανθρώπων με τους οποίους θα μπορούσε να έχει έρθει σε ρήξη.

Τα τελευταία χρόνια το θύμα είχε αναλάβει τη σύνταξη πολλών τοπογραφικών μελετών σε Μύκονο, Πάρο και Ίο.

Μάλιστα πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι ο 45χρονος επιχειρηματίας είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού το 2021. Είχε κάνει καταγγελία, αλλά δεν είχαν κατονομαστεί οι δράστες. Υπάρχει επίσης η πληροφορία ότι είχε δεχτεί επίθεση και στη Μύκονο αλλά δεν είχε καταγραφεί καταγγελία.



Ροη Ειδήσεων