Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΣχέσεις «εθελοντών» του Διαδικτύου και Κουμουνδούρου καταγγέλλει ο Σπίρτζης - Η κόντρα...

Σχέσεις «εθελοντών» του Διαδικτύου και Κουμουνδούρου καταγγέλλει ο Σπίρτζης – Η κόντρα του με τον Μωραΐτη

Με τη φράση «ήταν καιρός να βγει από τον κ. Κασσελάκη, ο Βαρουφάκης που κρύβει μέσα του», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με τις ανακοινώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την Attica Bank.

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως το πιο εντυπωσιακό από τα όσα αναφέρει ο κ. Κασσελάκης για την Attica Bank είναι πως «μιλάει για μία συμφωνία, η οποία δεν έχει ακόμα κλείσει και δεν έχει ανακοινωθεί». Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθυμίζει ποια ήταν η εποχή που είχε ασχοληθεί ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ με τις τράπεζες. Ηταν η εποχή των capital controls, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τις τράπεζες, όπως είπε.

Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως η κυβέρνηση της ΝΔ «εμείς, δεν θέλουμε επί των ημερών μας να ακούσουμε εκφράσεις «”αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες”» και ανέφερε πως «η συμφωνία η οποία θα ανακοινωθεί λοιπόν θα είναι προς το συμφέρον του Δημοσίου, προς το συμφέρον των καταθετών θα είναι προς το συμφέρον του τραπεζικού συστήματος».

Ολοκληρώνοντας την απάντησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε πως από την πλευρά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν υπάρχει καμία αντιπρόταση», αλλά αντιθέτως υπάρχει ένας φθηνός λαϊκισμός που παραπέμπει σε μία από τις πιο ισχυρές παρουσίες του ΣΥΡΙΖΑ «που μας έφτασαν στο χείλος του γκρεμού, τον κύριο Βαρουφάκη. Τώρα το Βαρουφάκης έγινε Κασσελάκης».

Η τοποθέτηση του Παύλου Μαρινάκη για τις ανακοινώσεις Κασσελάκη για την Attica Bank

«Νομίζω πως ήταν καιρός να βγει από τον κύριο Κασσελάκη, ο Βαρουφάκης που κρύβει μέσα του. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μιλάει για μία συμφωνία, η οποία δεν έχει ακόμα κλείσει και δεν έχει ανακοινωθεί. Και έχει βγάλει δεν ξέρω πόσες ανακοινώσεις, για κάτι το οποίο ακόμα δεν το έχει δει. Αυτό από μόνο του είναι άξιο αναφοράς και νομίζω αξίζει να σταθούμε σε αυτό.

Στο βίντεο με το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χρήστου Σπίρτζη το πρωί της Πέμπτης στο Open, το οποίο ανέβασε στο «Χ» o Νίκος Μωραΐτης, εμφανίζεται να λαμβάνει ο στιχουργός μήνυμα από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μπάμπη Παπαδάκη, στο οποίο γράφει «αύριο πρέπει να τον φάει».

Η νέα απάντηση Μωραΐτη

«Έχω προσωπικές σχέσεις με πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλα κόμματα, οι οποίοι έσπευσαν να μου συμπαρασταθούν στη σημερινή σας χυδαιότητα. Ευθέως. Σας προκαλώ να αναφέρετε το όνομά μου ότι μισθοδοτούμαι, για να προχωρήσω σε αγωγή. ΕΥΘΕΩΣ. Τα σημιτικά που ξέρετε όχι σ’ εμένα», απάντησε ο Νίκος Μωραΐτης στις νέες καταγγελίες του Χρήστου Σπίρτζη.

Τι είχε προηγηθεί

Νωρίτερα στις αναφορές του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος έκανε λόγο για αμειβόμενα τρολ και ξεπεσμένους στιχουργούς που του επιτίθενται, απάντησε με ανάρτησή του στο «Χ» (Twitter) ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.

«Εμένα εννοεί ”ξεπεσμένοι στιχουργοί, δε θυμάμαι και καμιά επιτυχία”. Δε με χαλάει. Εδώ δε θυμάται ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε συγκεκριμένα ο Νίκος Μωραΐτης.

Ο Νίκος Μωραΐτης, απαντώντας στα περί αμειβόμενων τρολ που είπε ο Χρήστος Σπίρτζης, ανέφερε «ας τολμήσει να πει επωνύμως ότι μισθοδοτούμαι. Επωνύμως. Όχι ”περιγραφές”. Για να μπορέσω να κάνω αγωγή».

 



Ροη Ειδήσεων