Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΠρόσωπαΣυνεντεύξειςΒασίλης Μπέτσης στους Attica Times: Οι αθλητικές υποδομές στο Περιστέρι διαμορφώθηκαν με...

Βασίλης Μπέτσης στους Attica Times: Οι αθλητικές υποδομές στο Περιστέρι διαμορφώθηκαν με συστηματική φροντίδα

O Βασίλης Μπέτσης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Καθημερινότητας Δήμου Περιστερίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στους atticatimes.gr και την Οικονομική Αναλύτρια Δάφνη Γρηγοριάδη μιλά για τις προτεραιότητες του τομέα του.

Ποιες πρωτοβουλίες σχεδιάζετε για την προώθηση του αθλητισμού στο Περιστέρι;
Β.Μ.: Στην πόλη του Περιστερίου, ο αθλητισμός βρίσκεται πάντοτε ανάμεσα στις βασικές προσπάθειες και τους στόχους, της άμεσης προτεραιότητάς μας. Και η προώθησή του είναι δεδομένη, αφενός μέσα από τη συνεχή φροντίδα, την επάρκεια και τον ασταμάτητο εκσυγχρονισμό αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων, όπως και αθλητικών προϋποθέσεων, που εξασφαλίζουμε σε κάθε φίλαθλο και ασκούμενο συμπολίτη μας. Και αφετέρου, από το ότι καλλιεργούμε με κάθε τρόπο και δυνατότητά μας, την όλο και μεγαλύτερη στροφή, όπως και τις επιλογές αθλητικής συμπεριφοράς και δραστηριότητας, σε όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες μας.

Τι υποδομές χρειάζονται για να ενισχύσετε τον αθλητισμό στον Δήμο;
Β.Μ.: Από την πρώτη μέρα και την από τη πρώτη στιγμή των καθηκόντων μας, οι αθλητικές υποδομές διαμορφώθηκαν στην πόλη μας, με τόσο ενδιαφέρον, συστηματική φροντίδα και προσοχή, ώστε ο τομέας του αθλητισμού, να ενισχύεται και να προβάλλεται από τον Δήμο του Περιστερίου, σταθερά, διαχρονικά, όπως επίσης και εντυπωσιακά.

Πώς σκοπεύετε να ενισχύσετε τη συμμετοχή των νέων στον αθλητισμό;
Β.Μ.: Με τον στοχευμένο προγραμματισμό μας, την παρακίνησή μας, τις πολλές και ποικίλες ιδέες, προτάσεις και δράσεις της πόλης μας, με επίκεντρο τον αθλητισμό και την μεγάλη ευεργετική του επίδραση αναμφίβολα, πάνω στην υγεία, την δημιουργική άσκηση και ενασχόληση, όλων των παιδιών μας και των νέων μας.

Ποια είναι τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζετε καθημερινά στο Περιστέρι και πώς μπορούν να στηριχθούν οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες;
Β.Μ.: Μέσα από την προσεγμένη οργάνωση, όπως και την κατάλληλη στελέχωση, τόσο των κοινωνικών υπηρεσιών, άλλο τόσο και των λοιπών δομών της πόλης μας και του μεγάλου, όχι μόνο σε πληθυσμό, Δήμου Περιστερίου, αλλά πολύ περισσότερο, σε συνειδητή ενεργοποίηση της αλληλεγγύης, σε απαιτούμενη ευαισθητοποίηση και πραγματική, όπως και αληθινή ανθρωπιά, στις πράξεις και το έργο όλων μας.



Ροη Ειδήσεων