Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΑντάρτικο Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Έθεσε θέμα ηγεσίας του κόμματος

Αντάρτικο Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ – Έθεσε θέμα ηγεσίας του κόμματος

Ένα νέο κεφάλαιο στο σίριαλ του ΣΥΡΙΖΑ ξετυλίγεται εν μέσω Αυγούστου, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον Παύλο Πολάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, όπου ο Κρητικός πολιτικός προκάλεσε αναταραχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης έθεσε θέμα ηγεσίας, με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν ότι τόνισε πως η ηγεσία πρέπει να αλλάξει και ότι ο ίδιος σκοπεύει να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.

«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών», τόνισε ο Παύλος Πολάκης.

«Πρέπει να περάσουμε από την ηθικολογία της συμπεριφοράς και τη θεωρητικολογία της απογειωμένης ιδεολογικοποίησης επί παντός επιστητού και επί οποιουδήποτε δικαιώματος, πρέπει να περάσουμε σε μία σαφή πολιτική γραμμή για να ρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Χρειάζεται ένα πρόγραμμα λαϊκά κατανοητό, κοινωνικά αναγκαίο, σε σύγκρουση με τη διαπλοκή που να φέρνει ελπίδα στη νέα γενιά. Δυστυχώς, η σημερινή μας ηγεσία κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι’αυτό χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και σύντομα. Και όσο με αφορά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’αυτό. Πέρα από την αναγκαία κατάστασης εξυγίανσης στα κομματικά μέσα, πρέπει να συνδυαστεί η όποια πρόταση με την αλλαγή του περιεχομένου τους, τόσο σε επίπεδο πολιτικής γραμμής όσο και σε επίπεδο παραγωγής ενός τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα προβάλεται από μία σειρά περιφερειακών σταθμών, το οποίο θα μπορεί να φέρει και διαφημιστικά έσοδα για τη βιωσιμότητα των μέσων», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε λίγο μετά την «βόμβα» που έριξε ο Παύλος Πολάκης, δηλώνοντας ότι δεν θα ανταποκριθεί στην πρόκληση και ότι οποιαδήποτε μομφή θα πρέπει να εξεταστεί από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφορικά με την ανοιχτή αμφισβήτηση από τον Παύλο Πολάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να δημιουργήσει προβλήματα στο κόμμα και δεν πρόκειται να αποχωρήσει ξαφνικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε επιτεθεί ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ πρόσφατα, στοχοποιώντας τον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή την υπόθεση της Αθηνάς Λινού.

Ο βουλευτής Χανίων εξέφρασε την απογοήτευσή του μετά τις αντιφατικές δηλώσεις του Κασσελάκη σχετικά με τον έλεγχο του Ινστιτούτου Prolepsis της Λινού, κατηγορώντας την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν χειρίζεται σωστά την κατάσταση και αφήνοντας υπαινιγμούς για «παιχνίδια» ή προσπάθειες καθυστέρησης ενόψει εξελίξεων.



Ροη Ειδήσεων