Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικού Τομέα ΑθηνώνΔήμος Αιγάλεω: «Πολιτιστική Διαδρομή 2024»

Δήμος Αιγάλεω: «Πολιτιστική Διαδρομή 2024»

Το Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Δήμου Αιγάλεω, ανοίγει ξανά τις πύλες του από την 1η Σεπτεμβρίου έως και τις 8 Οκτωβρίου 2024 για να υποδεχτεί την «Πολιτιστική Διαδρομή» και μας περιμένει για να ζήσουμε και φέτος, μοναδικές φθινοπωρινές βραδιές διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Οι κάτοικοι του Αιγάλεω αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μας θα έχουν τη μοναδική εμπειρία επιλογής ανάμεσα σε 22 συνολικά εκδηλώσεις!
Συγκεκριμένα, θα απολαύσουν θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες υψηλών προδιαγραφών, από γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς και ερμηνευτές, που σε συνδυασμό με τη Θεατρική Ομάδα και τη Φιλαρμονική του Δήμου μας αλλά και με τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις Συλλόγων της περιοχής, θα μας χαρίσουν αξέχαστες ατμοσφαιρικές βραδιές, αναδεικνύοντας τον πολιτιστικό μας πλούτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί δωρεάν, είτε με πολύ χαμηλό αντίτιμο, όπως η συναυλία της μοναδικής «Γλυκερίας» (με γενική είσοδο μόλις 5 ευρώ), με στόχο την ισότιμα ελεύθερη πρόσβαση των θεατών στον Πολιτισμό.

Τον κορυφαίο αυτό πολιτιστικό θεσμό της πόλης στηρίζουν οικονομικά οι χορηγοί καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας και τους ευχαριστούμε θερμά για την καταλυτική συμβολή τους στην υλοποίησή του.

Σας περιμένουμε λοιπόν για να υποδεχτούμε όλοι μαζί το φθινόπωρο και να διασκεδάσουμε στο συναρπαστικό ταξίδι της «Πολιτιστικής Διαδρομής 2024».

ΧΟΡΗΓΟΙ: COSMOTE, EUROBANK, RIVER WEST, ΑΜΣΤΕΛ, ΑΔΜΗΕ, KAOUSSIS, ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΑΕ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ – 1ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΣΤΑΣΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ 93.2, PRIDE 98.6, PRIDE.GR, NPRESS.GR, ROSA.GR

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: POLITIS GROUP



Ροη Ειδήσεων