Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠαιδείαΔΥΠΑ: Αυτό θα είναι το νέο μητρώο παρόχων απόκτησης και αναβάθμισης πράσινων...

ΔΥΠΑ: Αυτό θα είναι το νέο μητρώο παρόχων απόκτησης και αναβάθμισης πράσινων δεξιοτήτων για 50.000 ανέργους

Χθες, Τρίτη 6 Αυγούστου, δημοσιεύτηκε το ανανεωμένο Μητρώο Παρόχων Κατάρτισης για το νέο πρόγραμμα απόκτησης και αναβάθμισης πράσινων δεξιοτήτων της ΔΥΠΑ για 50.000 ανέργους, μετά την εξέταση των ενστάσεων. Μπορείτε να το βρείτε στις ιστοσελίδες dypa.gov.gr και voucher.gov.gr.

Από σήμερα, Τετάρτη 7 Αυγούστου, οι πάροχοι των οποίων οι ενστάσεις έγιναν δεκτές μπορούν να υποβάλλουν τα προγράμματά τους στην πλατφόρμα voucher.gov.gr, στον σύνδεσμο:

https://kub.voucher.gov.gr/oaed-sub2d/training-program/submission-form/front/](https://kub.voucher.gov.gr/oaed-sub2d/training-program/submission-form/front/

Η υποβολή των προγραμμάτων κατάρτισης θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 11 Αυγούστου, στις 23:59.

Το πρόγραμμα αυτό είναι μέρος του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση – NextGenerationEU. Στόχος του είναι να συνδέσει την κατάρτιση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και να βελτιώσει την απασχολησιμότητα των ανέργων, προωθώντας την ταχύτερη ένταξή τους στην αγορά εργασίας, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης της οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.dypa.gov.gr/proghrammata-katartisis-ghia-to-tamio-anakampsis](https://www.dypa.gov.gr/proghrammata-katartisis-ghia-to-tamio-anakampsis

https://www.voucher.gov.gr/](https://www.voucher.gov.gr/



Ροη Ειδήσεων