Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕφιάλτης για 32χρονη στο Διδυμότειχο: Ο σύντροφος της κρατούσε φυλακισμένη και τη...

Εφιάλτης για 32χρονη στο Διδυμότειχο: Ο σύντροφος της κρατούσε φυλακισμένη και τη βίαζε -Eίχε προφυλακιστεί για ενδοοικογενειακή βία

Της Ελευθερίας Σπυράκη 

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 32χρονη στα χέρια του συντρόφου της ο οποίος την κρατούσε έγκλειστη για περίπου έναν μήνα.

Αυτή η νέα υπόθεση εκτυλίχθηκε στο Διδυμότειχο με τον δράστη  σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η γυναίκα στις αρχές ο σύντροφός της φέρεται να την χτυπούσε, να την κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι και να τη βίαζε.

Η 32χρονη με εμφανή τραύματα στο σώμα και τα χέρια της πέρασε το κατώφλι του τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σε βάρος του 32χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Ο δράστης φαίνεται ότι είχε είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Η 32χρονη μόλις λάβει εξιτήριο από το στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αναμένεται να οδηγηθεί για την ασφάλεια της σε κάποια δομή, μαζί με τα παιδιά της.



Ροη Ειδήσεων