Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΗλεία: Κατέληξε ο 48χρονος που είχε δεχτεί τσίμπημα από αράχνη

Ηλεία: Κατέληξε ο 48χρονος που είχε δεχτεί τσίμπημα από αράχνη

Ο 48χρονος άνδρας που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου μετά από τσίμπημα αράχνης, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Όπως αναφέρει το patrisnews, ο άτυχος άνδρας ήταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ανδρέα Παπανδρέου», αλλά παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης (8.8.24).

Ο 48χρονος βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές όταν δέχτηκε το τσίμπημα στον μηρό, χωρίς να αντιληφθεί τι το προκάλεσε. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τσίμπημα αράχνης. Αρχικά, η κατάστασή του δεν φαινόταν ανησυχητική, αλλά οι γιατροί τον εισήγαγαν στο νοσοκομείο προληπτικά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η κατάσταση του επιδεινώθηκε ραγδαία, με τα συμπτώματα να παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα. Το ιατρικό προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσει στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η διευθύντρια της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου, Αγγελική Σαραντοπούλου, δήλωσε στο Star ότι παρά τις προσπάθειες, ο ασθενής δεν τα κατάφερε, καθώς αυτά τα περιστατικά συνήθως δεν έχουν καλή κατάληξη. Σύμφωνα με τις περιγραφές, πιστεύεται ότι το τσίμπημα προήλθε από καφέ αράχνη, για την οποία δεν υπάρχει αντίδοτο και η εξέλιξή της είναι ραγδαία.



Ροη Ειδήσεων