Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚαιρόςΚαιρός: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σε όλη τη χώρα

Καιρός: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σε όλη τη χώρα

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου, αναμένεται να φέρει σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς έντονες, στο βόρειο Ιόνιο (στην περιοχή της Κέρκυρας και των Παξών) και στα δυτικά τμήματα της Ηπείρου.

Αρχικά, νεφώσεις και τοπικές βροχές θα εμφανιστούν στο βόρειο Ιόνιο και στη συνέχεια θα επεκταθούν στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης), με καταιγίδες που θα ξεκινήσουν από το Ιόνιο και θα επηρεάσουν σταδιακά τα δυτικά και βόρεια. Στη δυτική Ελλάδα, τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν το βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο ανατολικό Αιγαίο με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου στα βορειοδυτικά, τους 34 με 36 στην υπόλοιπη χώρα και τοπικά τους 37 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά.



Ροη Ειδήσεων