Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΝέα στοιχεία για τον πνιγμό της 8χρονης στη Χαλκιδική έρχονται στο φως

Νέα στοιχεία για τον πνιγμό της 8χρονης στη Χαλκιδική έρχονται στο φως

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τον πνιγμό της 8χρονης σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική είναι σοκαριστικές. Νέες πληροφορίες αλλάζουν όσα θεωρούσαμε μέχρι τώρα σίγουρα, δημιουργώντας νέα ερωτήματα.

Το κορίτσι φαίνεται να πνίγηκε ενώ κολυμπούσαν κι άλλα παιδιά στην πισίνα, παρουσία ναυαγοσώστριας και ομαδάρχισσας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Η μικρή Αγγελική είχε πάει στην κατασκήνωση με την αδελφή της. Μαζί μπήκαν στην πισίνα, όμως η Αγγελική δεν ξαναβγήκε. Η αδελφή της δεν την είδε ούτε στο φαγητό, ούτε στους κοιτώνες.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το στομάχι της Αγγελικής ήταν άδειο, δείχνοντας ότι δεν έφαγε μεσημεριανό. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρήκαν υπολείμματα τροφής που μάλλον ήταν από το πρωινό.

Η ομαδάρχισσα φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι δεν μέτρησε τα παιδιά όταν βγήκαν από την πισίνα και κατάλαβε ότι η Αγγελική έλειπε στην τραπεζαρία. Ξεκίνησε να την ψάχνει μόνη της χωρίς να ειδοποιήσει άμεσα την κατασκήνωση, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της κατασκήνωσης.

«Μετά το μεσημεριανό, όταν οι κατασκηνωτές ήταν στα δωμάτιά τους, διαπιστώθηκε η απουσία μίας κατασκηνώτριας. Το αρχηγείο ειδοποιήθηκε και η αναζήτηση ξεκίνησε», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ναυαγοσώστρια στην κατάθεσή της ανέφερε ότι δεν είδε κανέναν στην πισίνα περίπου στη μία το μεσημέρι. Ο συναγερμός στην κατασκήνωση χτύπησε λίγο πριν τις 15:00, δηλαδή περίπου δύο ώρες αργότερα.

«Όταν τελείωσε το κολύμπι γύρω στη μία και τέταρτο, κοίταξα στην πισίνα. Δεν είδα κανέναν και μετά κλείδωσα», ανέφερε.



Ροη Ειδήσεων