Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΝέο ατύχημα σε λούνα παρκ, αυτή τη φορά στον Ωρωπό - Εξάχρονος...

Νέο ατύχημα σε λούνα παρκ, αυτή τη φορά στον Ωρωπό – Εξάχρονος έπεσε από τραμπολίνο στο κενό

Την ώρα που η τραγική απώλεια του 19χρονου Γιάννη σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, φαίνεται ότι αποφεύχθηκε στο παρά πέντε μια νέα τραγωδία, καθώς ένα εξάχρονο παιδί τραυματίστηκε πέφτοντας από τραμπολίνο σε άλλο λούνα παρκ, αυτή τη φορά στον Ωρωπό.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου 2024. Το παιδί μπήκε στο τραμπολίνο για να παίξει, αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έπεσε και τραυματίστηκε.

Η αστυνομία πραγματοποίησε άμεσα επιτόπιο έλεγχο στο λούνα παρκ που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Σκάλας Ωρωπού, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και οι υπεύθυνοι για τον έλεγχο των παιχνιδιών. Ως άμεσο μέτρο αποφασίστηκε να σφραγιστεί μερικώς το λούνα παρκ, δηλαδή να κλείσει το τραμπολίνο.

Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο «Star», ανέφερε ότι το παιδί του έπεσε από ύψος ενός μέτρου. Περιέγραψε τη στιγμή με έντονη συναισθηματική φόρτιση: «Η γυναίκα μου ούρλιαζε… Έτρεξα, πήρα το παιδί και βγήκαμε από το τραμπολίνο. Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε, ο γιος μου και η γυναίκα μου ούρλιαζαν». Τόνισε πως δεν υπήρχε κανένας υπεύθυνος του λούνα παρκ παρών, γεγονός που τον οδήγησε να καταθέσει μήνυση.

Ο δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης, δήλωσε στο «Star» ότι ενημερώθηκε για το συμβάν το ίδιο βράδυ και έδωσε άμεσα εντολή στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου να προχωρήσει σε ελέγχους. Εξασφάλισε πως η επιχείρηση είχε όλες τις απαραίτητες άδειες και ότι τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε αυτοψία από ειδικούς, οι οποίοι θα συντάξουν τεχνική έκθεση. Επιπλέον, ζήτησε εις βάθος έλεγχο από την υπηρεσία του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης του Υπουργείου Ανάπτυξης και ενημέρωσε ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του.



Ροη Ειδήσεων