Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΟ Άδωνης Γεωργιάδης απαντά στον Παύλο Πολάκη για το Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων

Ο Άδωνης Γεωργιάδης απαντά στον Παύλο Πολάκη για το Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε επίσκεψη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου παρευρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας 35 νέων νοσηλευτών, οι οποίοι θα ενισχύσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Κατά την επίσκεψή του, ο υπουργός Υγείας πέρασε από όλα τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, συνομιλώντας με προσωπικό και ασθενείς.

«Το πρωί επισκέφτηκα τον «Ευαγγελισμό» για να παρακολουθήσω την ορκωμοσία των 35 νέων νοσηλευτών, οι οποίοι ξεκινούν την καριέρα τους σε αυτό το σημαντικό νοσοκομείο.

Πριν δέκα ημέρες ορκίστηκαν άλλοι 73 νοσηλευτές και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν ορκιστεί συνολικά 165. Αυτό ενισχύει ουσιαστικά το δυναμικό του νοσοκομείου, επιτρέποντας τη λειτουργία περισσότερων χειρουργικών αιθουσών και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασθενών σε όλα τα τμήματα και κατά τις εφημερίες. Ενώ άλλοι εντοπίζουν μόνο προβλήματα, εμείς θα βρίσκουμε λύσεις. Στη συνέχεια, επισκεφθήκαμε μαζί με τη διοίκηση του νοσοκομείου όλα τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, όπου συζητήσαμε με το προσωπικό και τους ασθενείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Κύριος στόχος της θητείας μου είναι η μείωση του χρόνου αναμονής στις εφημερίες, η βελτίωση της φροντίδας των ασθενών και η ενίσχυση των υποδομών. Σύντομα ξεκινούν και τα έργα ανακαίνισης των ΤΕΠ του Ευαγγελισμού. Στόχος μας είναι να έχουμε ένα νέο, βελτιωμένο ΕΣΥ τους επόμενους μήνες, και θα το πετύχουμε».

Σε άλλη του ανάρτηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος τον κατηγόρησε σε σχετική ανάρτηση για το Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων.



Ροη Ειδήσεων