Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ ΠειραιώςΠροφυλακίστηκε ο 48χρονος οδηγός απορριμματοφόρου που κατηγορείται για το βιασμό της συναδέλφου...

Προφυλακίστηκε ο 48χρονος οδηγός απορριμματοφόρου που κατηγορείται για το βιασμό της συναδέλφου του

Ο 48χρονος οδηγός, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 44χρονης συναδέλφου του μέσα στο απορριμματοφόρο στη λεωφόρο Σχιστού στον Πειραιά, κρίθηκε προφυλακιστέος. Μετά την απόφαση του εισαγγελέα, θα μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες ώρες της Τρίτης, και η γυναίκα κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων ότι ο συνάδελφός της την εξανάγκασε να γδυθεί και στη συνέχεια τη βίασε, παρά την αντίστασή της. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 48χρονος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ήταν μόνοι τους στο όχημα και το προχωρημένο της ώρας για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

Ο οδηγός συνελήφθη λίγες ώρες μετά την καταγγελία της 44χρονης και, κατά την προανακριτική του κατάθεση στο Τμήμα Ασφαλείας Περάματος, παραδέχτηκε ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με την 44χρονη, αλλά αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού, ισχυριζόμενος ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Η αστυνομία ζήτησε να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας και να ερευνηθεί η καμπίνα του απορριμματοφόρου από την αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ ο 48χρονος παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη (22/8) ενώπιον του ανακριτή.



Ροη Ειδήσεων