Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣοκ στην Σπάρτη: Πατέρας βίαζε επί πέντε χρόνια την 9χρονη κόρη του...

Σοκ στην Σπάρτη: Πατέρας βίαζε επί πέντε χρόνια την 9χρονη κόρη του – Την απειλούσε για να μη μιλήσει

Της Ελευθερίας Σπυράκη 

Μία αδιανόητη ιστορία έρχεται στο φως και αφορά την φρίκη που ζούσε ένα ανήλικο κορίτσι από την Σπάρτη το οποίο είχε πέσει θύμα βιασμού επανειλημμένα από τον ίδιο του τον πατέρα.

Το χρονικό

Συγκεκριμένα, η  αντίστροφή μέτρηση για τον 40χρονο ξεκίνησε όταν η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του όλα αυτά που βίωνε από τον πατέρα της και αυτή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ύποπτο άνδρα, και σε αστυνομική επιχείρηση σήμερα τα ξημερώματα σε τοπική κοινότητα, 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη, κατάφεραν και συνέλαβαν τον 40χρονο.

Εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό με την κόρη του στο κινητό του 40χρονου

Σε έρευνα στο κινητό του οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό με το ίδιο του το παιδί. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και 2 παιχνιδομηχανές, και όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα έτη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχε μετακομίσει σε χωριό κοντά στη Σπάρτη τα τελευταία δυο χρόνια. Ο 40χρονος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου στη Λακωνία.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στο εισαγγελέα.



Ροη Ειδήσεων