Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήTop Επικαιρότητα«Τα δυο αδέρφια κάθονταν στο ίδιο κάθισμα…- Προσπάθησε ο αδερφός του να...

«Τα δυο αδέρφια κάθονταν στο ίδιο κάθισμα…- Προσπάθησε ο αδερφός του να τον κρατήσει και δεν τα κατάφερε» λέει η γιαγιά του 19χρονου

Της Ελευθερίας Σπυράκη

Μπροστά στα μάτια της μητέρας του και του αδερφού του έχασε τη ζωή του ο άτυχος 19 χρόνος ο οποίος  ενώ είχε ανέβει σε παιχνίδι στο λουνα παρκ στο Πευκοχώρι βρήκε τραγικό θάνατο.

Την ώρα που αναζητείται ο χειριστής του φονικού παιχνιδιού η γιαγιά του μιλάει συντετριμμένη στο AtticaTimest.

«Όσο περνάνε οι ώρες μαθαίνουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο του παιδιού μας.

Τα δύο αδέρφια όπως μας ενημέρωσαν είχαν καθίσει στο ίδιο κάθισμα, όταν ο αδερφός του Γιάννη κατάλαβε τι πάει να γίνει, προσπάθησε να τον συγκρατήσει αλλά δεν τα κατάφερε, το κάθισμα έσπασε. Παραλίγο να κινδυνεύσει και το άλλο μας το παιδί. Μας είπαν ότι το παιχνίδι έτρεχε με μεγαλύτερη ταχύτητα από την καθορισμένη» αναφέρει η γιαγιά του Γιάννη.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια της μητέρας του Η οποία είδε το παιδί της να πέφτει νεκρό “Το παιδί έπεσε κάτω έσπασε κρανίο και αυχένα και έχασε τη ζωή του. Δεν μπορούμε να την συνεφέρουμε με τίποτα, είναι σε κατάσταση σοκ. Ο πατέρας του Γιάννη μας βρισκόταν στην Αθήνα και μόλις τον ενημερώσαμε έφυγε κατευθείαν για Χαλκιδική”, συμπληρώνει η γιαγιά του 19χρονου.

Ταυτόχρονα η γιαγιά του Γιάννη προειδοποιεί «Πρόκειται για ένα φρικτό περιστατικό, εμείς δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι, θα το φτάσουμε μέχρι τέλους, σκοτώθηκε το παιδί μας τόσο άδικα, τις επόμενες ημέρες θα πήγαινε να παρουσιαστεί στην αεροπορία, Δεν πρόλαβε να ευχαριστηθεί τίποτα στη ζωή του και έφυγε με αυτό τον τρόπο.»

Στο σημείο πήγε το ΕΚΑΒ και μετέφερε το παιδί σε κρίσιμη κατάσταση στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Έχει συλληφθεί ο 58χρονος υπεύθυνος του λούνα παρκ, ενώ δεν έχει συλληφθεί ο χειριστής του παιχνιδιού.



Ροη Ειδήσεων