Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΘεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα Εφετών ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο μοιραίο...

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα Εφετών ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο μοιραίο λούνα παρκ

Ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής επισκέπτεται τον Εισαγγελέα Εφετών, μετά την απόρριψη του αιτήματός του για τεχνικό έλεγχο των μηχανημάτων από πιστοποιημένη εταιρεία, από τον Εισαγγελέα Πολυγύρου.

Μαζί του, έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, έχουν συγκεντρωθεί φίλοι και συγγενείς του 19χρονου, με τους νεαρούς ντυμένους στα μαύρα να κρατούν μια φωτογραφία του φίλου τους που χάθηκε άδικα.

Ο Γιώργος Καμπαϊλής, ο πατέρας του Γιάννη που πέθανε στο μοιραίο λούνα παρκ, είχε ζητήσει να πραγματοποιηθεί τεχνικός έλεγχος από τους δικούς του τεχνικούς συμβούλους, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε από την εισαγγελία.

Σύμφωνα με την απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Χαλκιδικής, η εταιρεία δεν ήταν στον κατάλογο των αναγνωρισμένων πραγματογνωμόνων, με αποτέλεσμα να σταματήσει η διαδικασία ελέγχου των μηχανημάτων. Ο πατέρας, φτάνοντας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, ξέσπασε, χαρακτηρίζοντας την απόφαση του Εισαγγελέα να ματαιώσει τον έλεγχο ως σκάνδαλο και τόνισε ότι πρέπει να δοθεί εντολή να πραγματοποιηθεί. Επιπλέον, εξέφρασε τη θλίψη του, λέγοντας ότι βρίσκεται εκεί με τη φωτογραφία του παιδιού του, και όχι με το ίδιο το παιδί.



Ροη Ειδήσεων