Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΘεσσαλονίκη: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα που πήδηξε τα κάγκελα για να...

Θεσσαλονίκη: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα που πήδηξε τα κάγκελα για να κόψει δρόμο

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (24.08.24) στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όταν μια 69χρονη γυναίκα χτυπήθηκε από τρένο.

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο, καθώς προσπαθούσε να διασχίσει τις σιδηροδρομικές γραμμές κάθετα και παρασύρθηκε από τη μηχανή του τρένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα πέρασε πάνω από τα κάγκελα στην περιοχή για να συντομεύσει το δρόμο της προς ένα κοντινό σούπερ μάρκετ, χωρίς να υπάρχει διάβαση στο σημείο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σοβαρή που η γυναίκα διαμελίστηκε. Στο σημείο έφτασε άμεσα ομάδα του ΕΚΑΒ, αλλά ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Η νύφη της 69χρονης μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε πώς συνέβη το τραγικό ατύχημα: «Η πεθερά μου έφυγε από το σπίτι για να πάει στο σούπερ μάρκετ απέναντι. Όταν επέστρεφε, πέρασε τα κάγκελα για να επιστρέψει πιο γρήγορα. Η απόσταση ήταν μόνο 30-40 μέτρα. Δυστυχώς, δεν υπήρχε διάβαση. Άκουσα ξαφνικά έναν θόρυβο και είδα το τρένο να σταματά απότομα. Έτρεξα και είδα το σώμα της πεθεράς μου διαμελισμένο. Είναι σοκαριστικό για μας».



Ροη Ειδήσεων