Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΤην πλήρη στήριξη του πρωθυπουργού έχει ο Ν. Χαρδαλιάς - Τι ανέφερε...

Την πλήρη στήριξη του πρωθυπουργού έχει ο Ν. Χαρδαλιάς – Τι ανέφερε σε ανάρτησή του

Ο Νίκος Χαρδαλιάς φαίνεται πως είναι άνθρωπος των ειδικών αποστολών. Όπως και στο παρελθόν έχει δείξει ότι τα καταφέρνει με επιτυχία σε όποιο δύσκολο πόστο έχει κληθεί να αναλάβει.

Είναι σίγουρο ότι έχει την βούληση και την ικανότητα να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο στην περιφέρεια Αττικής.

Σε ανάρτησή του μετά το πέρας της σύσκεψης στην Πεντέλη υπό τον πρωθυπουργό ανέφερε τα εξής:

«Συμμετείχα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρωθυπουργό στην Πεντέλη και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στον Βαρνάβα, βρεθήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις στο πεδίο. Σε άμεση συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και το Πυροσβεστικό Σώμα, διαθέσαμε άμεσα 60 υδροφόρες και όλα τα χωματουργικά μηχανήματα, όπου μας ζητήθηκε.
Βρισκόμασταν όλο το βράδυ στο κινητό επιχειρησιακό κέντρο “Όλυμπος” μαζί με τον Υπαρχηγό του ΠΣ, Αντιστράτηγο Νίκο Ρουμελιώτη και τα ξημερώματα στο ΕΣΚΕΔΙΚ μαζί με τον Υπουργό Βασιλη Κικίλια, τον Υφυπουργό Βαγγέλη Τουρνά και τον Αρχηγό του ΠΣ Αντιστράτηγο Θεόδωρο Βάγια. Μεριμνήσαμε για τη φροντίδα 150 πυρόπληκτων συμπολιτών μας, αλλά και για τη φιλοξενία 34 ασθενών που απομακρύνθηκαν από δομή ψυχικής υγείας.
Συμμετείχαμε ενεργά σε όλες τις συσκέψεις για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών της πυρκαγιάς, ενώ τα αρμόδια συνεργεία μας ολοκλήρωσαν τις αυτοψίες μέσα σε μόλις 24 ώρες, ώστε να προχωρήσουν τάχιστα οι διαδικασίες αποζημίωσης των πληγεισών επιχειρήσεων. Δεν σταματάμε όμως ούτε μια ημέρα. Σε συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση, τα συναρμόδια υπουργεία, τους Δήμους και την κοινωνία των πολιτών, ως #Περιφέρεια_Αττικής θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και θα μοχλεύσουμε κάθε διαθέσιμο πόρο για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, όλου του “πράσινου κεφαλαίου” που χάθηκε τα τελευταία χρόνια λόγω των ακραίων κλιματικών συνθηκών. Κάθε δέντρο που καίγεται, κάθε ανθρώπινη περιουσία που καταστρέφεται και – κυρίως – κάθε άνθρωπος που χάνεται, θα μας γεμίζει θλίψη, θα μας πληγώνει. Για εμάς, η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών της Αττικής ήταν και είναι ένα καθήκον που επιτελούμε με υπεύθυνη σκληρή δουλειά, και όχι με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης. Την μάχη την ώρα των κρίσεων έχω μάθει να την δίνω με σοβαρότητα, στο πεδίο και όχι μπροστά στις κάμερες.
Και οι δικές μου μάχες έχω μάθει και θέλω να κρίνονται πάντα από το αποτέλεσμα και όχι με όρους επικοινωνιακής φανφάρας και εντυπώσεων»

 

Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών είναι εδώ!



Ροη Ειδήσεων