Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήTop ΕπικαιρότηταΕιδική Αντιδημαρχία με αντικείμενο τα ζητήματα της καθημερινότητας εξήγγειλε ο Δήμαρχος Αγίας...

Ειδική Αντιδημαρχία με αντικείμενο τα ζητήματα της καθημερινότητας εξήγγειλε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης

Γιάννης Μυλωνάκης: «Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, εξακολουθεί να είναι πρώτη μας προτεραιότητα»

Με απόφαση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη, συστήνεται νέα Αντιδημαρχία Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος και Ζωοφιλίας με Αντιδήμαρχο τον κ. Δημήτρη Καράντζαλο, μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Ζωοφιλίας.

Στόχος είναι η εντατική και στοχευμένη αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών, προκειμένου να δρομολογούνται λύσεις με ταχείς διαδικασίες, δίχως γραφειοκρατικές εμπλοκές πάντα με εστίαση στην ουσία των αναγκών και των προβλημάτων της πόλης και των πολιτών.

Επίσης με απόφαση του Δημάρχου, ο κ. Ιωάννης Λογοθέτης αναλαμβάνει νέος Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο κ. Κωνσταντίνος Γουργούλης, ο οποίος ακολουθεί την αντίστροφη διαδρομή αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του νέου Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Ο Γιάννης Μυλωνάκης στο σχετικό μήνυμα που απεύθυνε στους Δημότες μέσω των επίσημων λογαριασμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τόνισε τα εξής:

«Συμπληρώνονται περίπου 9 μήνες από  την ημέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντα μας και μέσα σε αυτό το διάστημα, παρά τα πολύ μεγάλα προβλήματα που κληρονομήσαμε και όλοι σας γνωρίζετε, προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να αλλάξουμε την πόλη, με στόχο να αναβαθμίσουμε το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων.

Πρώτη μας προτεραιότητα παραμένουν τα ζητήματα καθημερινότητας. Τα «μικρά» που θα έλεγε κάποιος (οι λακούβες, οι καμένες λάμπες, τα σπασμένα παιχνίδια στις παιδικές χαρές, το πράσινο κοκ) πράγματα που  τόσο μεγάλη σημασία έχουν στη ζωή, μέσα στην πόλη.

Προς αυτή λοιπόν την κατεύθυνση αποφάσισα τη δημιουργία μίας νέας Αντιδημαρχίας που θα επικεντρώνεται ολοκληρωτικά ακριβώς σε αυτά τα θέματα, προκειμένου να τα αντιμετωπίζει και να τα επιλύει με τρόπο ταχύ και αποτελεσματικό. Η δημιουργία της νέας Αντιδημαρχίας καθημερινότητας δεν είναι μία τυπική κίνηση. Είναι ακόμα μία απτή απόδειξη ότι η βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη της Αγίας Παρασκευής, αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Δημήτρη Καράντζαλο που αναλαμβάνει από σήμερα το δύσκολο αυτό έργο και θέλω να ζητήσω από όλους τους Αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες, να τον συνδράμουν ενεργά.

Για να συνεχίσει:

«Επίσης να σας ενημερώσω πώς ο  Γιάννης Λογοθέτης αναλαμβάνει νέος Αντιδήμαρχος Παιδείας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, που όπως μάλλον ξέρετε οι περισσότεροι, γνωρίζει σε βάθος τα ζητήματα της εκπαίδευσης και με δεδομένο ότι πλέον δεν περιορίζεται από το επαγγελματικό ασυμβίβαστο, είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρει πολλά και στο νέο του αντικείμενο. Παράλληλα τον ευχαριστώ για το έως τώρα έργο του στην καθαριότητα και τις σημαντικές δομικές και οργανωτικές του παρεμβάσεις.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ μαζί με τις ευχές μου για καλή επιτυχία θέλω να εκφράσω και στον Κώστα Γουργούλη ο οποίος μετακινείται σε μία  κρίσιμη Αντιδημαρχία -αυτήν της Καθαριότητας- αφήνοντας το αντικείμενο της Παιδείας στο οποίο όλους αυτούς τους μήνες είναι κοινά αποδεκτό ότι προσέφερε πολλά.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής έκλεισε το μήνυμά του:

«Με την αφορμή αυτής της επικοινωνίας επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω το σύνολο των Αντιδημάρχων, εντεταλμένων συμβούλων και υπηρεσιακών, οι οποίοι καταβάλλουν καθημερινή προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μας, που είναι να γυρίσει σελίδα, η Αγία Παρασκευή.

Προχωράμε όλοι μαζί, χτίζοντας σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τους πολίτες, στους οποίους θα συνεχίζουμε να λογοδοτούμε καθημερινά.»

Σημειώνεται πώς το αντικείμενο της ψηφιακής καινοτομίας το οποίο μέχρι πρότινος συμπεριλαμβανόταν στο χαρτοφυλάκιο του κ. Καράντζαλου, το αναλαμβάνει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Πάνος Τσόκας.



Ροη Ειδήσεων