Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΘέματαΈνας Χρόνος OTA AWARDS

Ένας Χρόνος OTA AWARDS

Ένας χρόνος πέρασε από την εντυπωσιακή πρώτη απονομή των Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα OTA AWARDS 2019-2023, και ο θεσμός έχει ήδη σφραγίσει την παρουσία του στην ελληνική αυτοδιοικητική σκηνή. Στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο, περισσότεροι από 100 δήμοι αλλά και περιφέρειες από κάθε γωνιά της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τους κορυφαίους πρωταγωνιστές του χώρου, σε μια βραδιά που έθεσε τις βάσεις για έναν θεσμό που ήρθε για να μείνει.

Με την διάκριση κορυφαίων αυτοδιοικητικών όπως ο Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, ανέβηκε ψηλά ο πήχης, δίνοντας το παράδειγμα για το μέλλον. Οι καινοτόμες δράσεις και τα πρωτοποριακά έργα τους απέδειξαν ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να κάνει τη διαφορά, καθοδηγώντας τις κοινότητες προς ένα καλύτερο αύριο.

Καθώς ο θεσμός εξελίσσεται, τα OTA AWARDS θα επιστρέψουν με ακόμα περισσότερες συμμετοχές, δίνοντας τη σκυτάλη σε νέες καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες. Οι τοπικοί φορείς αναμένεται να εντυπωσιάσουν ξανά, επιβεβαιώνοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι απλώς ένας θεσμός, αλλά η καρδιά της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Το μέλλον των OTA AWARDS είναι λαμπρό, και η ιστορία τους μόλις ξεκίνησε.




Ροη Ειδήσεων