Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑστυνομικάΓλυφάδα: Περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας κατά 14χρονης - Την ξυλοκόπησαν 20 άτομα

Γλυφάδα: Περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας κατά 14χρονης – Την ξυλοκόπησαν 20 άτομα

Το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τις 9 και κατά τη διάρκεια ώρας αιχμής, σημειώθηκε ένα σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού στην οδό Μαζαράκη, έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας. Μια 14χρονη κοπέλα, που ήταν με δύο φίλες της, δέχθηκε επίθεση από δύο συνομήλικες της.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, η κοπέλα βρισκόταν σε μια παρέα περίπου 20 ατόμων, αγόρια και κορίτσια, και φαίνεται πως οι δράστες είχαν προηγούμενα μαζί της. Η επίθεση ήταν ιδιαίτερα βίαιη, καθώς την έριξαν κάτω, τη γρονθοκόπησαν και την κλώτσησαν. Η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έχασε τις αισθήσεις της και δεν κατάλαβε αν υπήρχαν και άλλοι που τη χτυπούσαν.

Η 14χρονη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας, προκαλώντας ανησυχία για την κατάσταση της, που ήταν ιδιαίτερα σοβαρή. Οι δύο ανήλικες που φέρονται να πρωταγωνίστησαν στην επίθεση συνελήφθησαν, όπως και οι γονείς τους, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των δραστών, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία, ενώ οι συλληφθέντες αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι μπορεί να πρόκειται για συνεχή κακοποιητική συμπεριφορά προς την 14χρονη, καθώς είχε προηγηθεί άλλο περιστατικό bullying στις 7 Σεπτεμβρίου, όταν δέχθηκε ξανά λεκτική και σωματική επίθεση από τις ίδιες κοπέλες και άλλες φίλες τους.



Ροη Ειδήσεων