Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚαρέ-καρέ ο ξυλοδαρμός της 14χρονης στην Γλυφάδα

Καρέ-καρέ ο ξυλοδαρμός της 14χρονης στην Γλυφάδα

Της Ελευθερίας Σπυράκη

Καρέ- καρέ κατέγραψε καμερα ασφαλείας καταστήματος τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στην περιοχή της Γλυφάδας.

Στο βίντεο φαίνεται το θύμα να δέχεται επιθεση και να την πετούν στο έδαφος. Όλα συνέβησαν μπροστά σε άλλους ανήλικους. Άρχισαν να την χτυπούν στο κεφάλι την έριξαν στο έδαφος όπου και συνέχισαν βίαια να την χτυπούν .

Δεν είναι πρώτη φορά που η 14χρονη πέφτει θύμα κακοποίησης. Στις 7 Σεπτεμβρίου είχε δεχθεί ξανά επίθεση πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας.

Όπως κατήγγειλε στις Αρχές το κορίτσι, δύο συμμαθήτριές της που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό την εκφόβιζαν από τον περασμένο Μάιο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η μία εκ των δύο συμμαθητριών της δεκατετράχρονης φαίνεται να είχε διαπράξει αντίστοιχες επιθέσεις και μάλιστα είχε πάρει αποβολή  και από το σχολείο για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Κατατέθηκε μήνυση κατά των ανηλικων οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της Απειλής εξύβρισης και σωματικών βλάβών ενώ οι οικογένειες τους της Παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ταυτοποιηθεί μια 16χρονη.

Η αστυνομία συλλέγει υλικό καμερών από την περιοχή και ετοιμάζεται ο φάκελος να διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα ενώ γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τους υπόλοιπους δράστες.



Ροη Ειδήσεων