Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚέρκυρα: Παραδέχτηκε την δολοφονία του 68χρονου η σύζυγος του

Κέρκυρα: Παραδέχτηκε την δολοφονία του 68χρονου η σύζυγος του

Της Ελευθερία Σπυράκη

Την δολοφονία του συζύγου  της ομολόγησε η γυναίκα που σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όταν ο σύζυγος της  εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κέρκυρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αιτία. Παρόλα αυτά κύκλοι του ζευγαριού κάνουν λόγο για  προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ τους εδώ και αρκετά χρόνια ενώ είχαν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα  για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, κάτι που έκανε τους αστυνομικούς να θέσουν από την αρχή τη σύζυγο του θύματος στο επίκεντρο της έρευνας.

Το πρωτο περιαστικό ενδοοικογενειακής βιας ήταν το 2022 όταν ο άνδρας έκανε μήνυση στη σύζυγο του ενώ άλλα δυο το 2024 τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο με εκατέρωθεν μηνύσεις.

Μάλιστα να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των αστυνομικών ερευνών κοντά στο σπίτι της οικογένειας εντοπίστηκαν τόσο ρούχα της 11χρονης κόρης τους με αίμα, όσο και το όπλο του εγκλήματος, ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης. Από την ιατροδικαστική έρευνα διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε ένα τραύμα από νύσσον και τέμνον όργανο, το οποίο εντοπίζεται κάτω από την κλείδα.

Το τραύμα μάλιστα είναι αρκετά βαθύ ενώ ο θάνατος του άνδρα επήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, από αιμορραγία εσωτερική και εξωτερική.



Ροη Ειδήσεων