Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚλινικά σταθερή η Μαρινέλλα - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Κλινικά σταθερή η Μαρινέλλα – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία» νοσηλεύεται η Μαρινέλλα λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας, σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Η Μαρινέλλα παραμένει κλινικά σταθερή, όμως η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη.

Το νέο ανακοινωθέν του «Υγεία» για τη Μαρινέλλα

«Η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης
Ηλίας Ανδριανάκης
Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Αυτό είναι το δεύτερο ανακοινωθέν που εκδόθηκε για την πορεία της υγείας της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού.

Χθες αργά το βράδυ, λίγη ώρα αφότου μεταφέρθηκε στο «Υγεία», το νοσοκομείο ενημέρωσε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Μαρινέλλα. To πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χθες ανέφερε:

«Η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τη Μαρινέλλα

Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε επί σκηνής στο Ηρώδειο.

Αμέσως υπεβλήθη σε εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο, με τη μαγνητική τομογραφία να φανερώνει ότι υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξαν κάποια θετικά σημάδια σε ό,τι αφορά στην πορεία της υγείας της, ωστόσο οι γιατροί τονίζουν ότι, όπως συμβαίνει σε τέτοια περιστατικά, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, αλλά δεν είναι διασωληνωμένη.

Το χρονικό της κατάρρευσης στο Ηρώδειο

Χθες το βράδυ θα δινόταν η μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, ένας φόρος τιμής στη σπουδαία καριέρα της Μαρινέλλας. Πρωταγωνίστρια φυσικά η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού. Τελειομανής σε όλα της, και ενώ ήδη ετοιμαζόταν για τις εμφανίσεις της τον χειμώνα στο NOX με την Έλενα Παπαρίζου, τις προηγούμενες ημέρες έκανε συνεχείς πρόβες, ενώ λίγο πριν βγει επί σκηνής χθες είχε -κατά πληροφορίες- έντονο πονοκέφαλο, όχι όμως ικανό να την εμποδίσει να επικοινωνήσει με τον μοναδικό της τρόπο με το κοινό.

Η Μαρινέλλα βγήκε στη σκηνή ακριβώς την ώρα του προγραμματισμένου ραντεβού και καθήλωσε άπαντες με την ερμηνεία της. Είναι δε συγκλονιστικά τα βίντεο που κυκλοφορούν και καταγράφουν αυτή την α καπέλα ερμηνεία του πρώτου της τραγουδιού. Η φωνή της καθηλωτική, η ίδια επιβλητική όπως πάντα.

Άλλαξε μάλιστα και εμφάνιση και συνέχισε την ερμηνεία της, ωστόσο όταν ξεκίνησε το τρίτο τραγούδι της άρχισε να διαφαίνεται ότι κάτι της συμβαίνει. Δευτερόλεπτα αργότερα είχε το λιποθυμικό επεισόδιο.

Άμεσα έσπευσαν στο πλευρό της Μαρινέλλας εκτός από την κόρη της που καθόταν στην πρώτη σειρά του Ηρωδείου και είδε την μητερά της να καταρρέει, ο προσωπικός γιατρός της τραγουδίστριας που ήταν επίσης εκεί όπως και συνεργάτες της με σκοπό να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως μετέφεραν την Μαρινέλλα στο καμαρίνι της, όπου κατά πληροφορίες ανέκτησε τις αισθήσεις της, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Υγεία.



Ροη Ειδήσεων